Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kędzior Ty ściulu o co chodzi? o chóóóój chodzi
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kędzior Ty ściulu o co chodzi? o chóóóój chodzi nadal nierozumiem
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kędzior Ty ściulu o co chodzi? o chóóóój chodzi nadal nierozumiem no nic jesteś ściulem i tyle
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kędzior Ty ściulu o co chodzi? o chóóóój chodzi nadal nierozumiem no nic jesteś ściulem i tyle ale porycie
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kędzior Ty ściulu o co chodzi? o chóóóój chodzi nadal nierozumiem no nic jesteś ściulem i tyle no niewiem o co kaman ale sadze ze ty jestes wiekszym sciulem chlorze
akjam Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zdupczam na piffko... :gwizdanie: ściule... :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale porycie jeszcze raz takie odstepy zrobisz i normalnie cie zglosze do moderatora a wiesz ze guregore niepopusci[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:23_________________________________________________ Zdupczam na piffko... :gwizdanie: ściule... :decayed: :decayed: sam zes jest
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale porycie jeszcze raz takie odstepy zrobisz i normalnie cie zglosze do moderatora a wiesz ze guregore niepopusci aaaa ze glut :polew: ,glut ma problemy ...popuszcza
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale porycie jeszcze raz takie odstepy zrobisz i normalnie cie zglosze do moderatora a wiesz ze guregore niepopusci aaaa ze glut :polew: ,glut ma problemy ...popuszcza az tak dobrze to go nie znam zeby stwierdzic co on tam robi i czy popuszcza czy nie
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale porycie jeszcze raz takie odstepy zrobisz i normalnie cie zglosze do moderatora a wiesz ze guregore niepopusci aaaa ze glut :polew: ,glut ma problemy ...popuszcza az tak dobrze to go nie znam zeby stwierdzic co on tam robi i czy popuszcza czy nie ja yhymm
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale porycie jeszcze raz takie odstepy zrobisz i normalnie cie zglosze do moderatora a wiesz ze guregore niepopusci aaaa ze glut :polew: ,glut ma problemy ...popuszcza az tak dobrze to go nie znam zeby stwierdzic co on tam robi i czy popuszcza czy nie ja yhymm sciulu ty :polew:
krolu Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Stanley - będziesz jutro bo nie wiem czy brać ramki
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale porycie jeszcze raz takie odstepy zrobisz i normalnie cie zglosze do moderatora a wiesz ze guregore niepopusci aaaa ze glut :polew: ,glut ma problemy ...popuszcza az tak dobrze to go nie znam zeby stwierdzic co on tam robi i czy popuszcza czy nie ja yhymm sciulu ty :polew: o co chodzi ?
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Stanley - będziesz jutro bo nie wiem czy brać ramki powinienem być :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ja kiedyś byłem zmuszony zrobić format na dysku , bo padł mi komp i w nowym kompie po podłączeniu nie dało sie go uruchomić bez formata ... ale odzyskałem 90%danych , także jest to do zrobienia nawet domowym sposobem
krolu Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ja kiedyś byłem zmuszony zrobić format na dysku , bo padł mi komp i w nowym kompie po podłączeniu nie dało sie go uruchomić bez formata ... ale odzyskałem 90%danych , także jest to do zrobienia nawet domowym sposobem zrobiłem już
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Stanley - będziesz jutro bo nie wiem czy brać ramki haha , co ? nie wozisz ich normalnie , bo za dużo ważą i auto zamula ? :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Stanley - będziesz jutro bo nie wiem czy brać ramki smyczki nie zapomnij :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Stanley - będziesz jutro bo nie wiem czy brać ramki powinienem być :gwizdanie: bez gwiadania dziecko mi zasypia
Rekomendowane odpowiedzi