stanley Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 a jednak na TVP 2 BLOW blow... co ?
krolu Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 mi też się przypomniały stare czasy jak chodziłem do kumpla co mieszkał sam - to rano na śniadanie tez jedliśmy odgrzewaną pizzę z wczoraj - tak jak ja dziś
akjam Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 mi też się przypomniały stare czasy jak chodziłem do kumpla co mieszkał sam - to rano na śniadanie tez jedliśmy odgrzewaną pizzę z wczoraj - tak jak ja dziś Koniec ciepłych domowych obiadków... :decayed:
keżor Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 siemka dziewczyny W związku z ostatnimi zgłoszeniami na temat mężczyzn napadających (na razie bezskutecznie) na dziewczyny na terenie Politechniki Śląskiej oraz ulicy Pszczyńskiej, pragniemy Was przestrzec, aby dziewczyny w miarę możliwości nie chodziły same nie tylko wieczorami, ale także w ciągu dnia. Dziś około godziny 8 rano miała miejsce kolejna próba gwałtu, w okolicy Wydziału Matematyki Stosowanej (za biblioteką).Jeżeli ktokolwiek z Was rozpoznaje mężczyzn na załączonych portretach proszony jest o pilny kontakt z Wydziałem Kryminalnym KMP w Gliwicach, nr tel: 32 33 69 285 oraz 32 33 69 280 . Policja prosi również o zgłaszanie się kobiet, które zostały zaatakowane, ale dotychczas nie złożyły zawiadomienia o przestępstwie. takie info na fejsie znajomi udostępnili także Krolu jak sie tam pojawiasz jeszcze to uważaj na siebie
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 siema i weekend kilka lat temu, na wakacjach w Bułgarii : 0,5l na dwa razy do szklanki dobrze ze sie wtedy nieznalismy ehh ja tez mam kilka milych wspomnien ale niebede opowiadal :decayed:
Bulik Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 siema i weekend kilka lat temu, na wakacjach w Bułgarii : 0,5l na dwa razy do szklanki dobrze ze sie wtedy nieznalismy ehh ja tez mam kilka milych wspomnien ale niebede opowiadal :decayed: bo nie pamiętasz
Rekomendowane odpowiedzi