hubtychy Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 ja nie pije do następnego razu :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udała się popijawa? My niestety nie mogliśmy przyjechać - siła wyższa.
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: ściulu mam kaca jak skurwisyn a Ty mnie jeszcze chcesz dobić psychicznie ps. herbata z dużą ilością cukru choć piwo też mi przeszło przez myśl
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4:
Bulik Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: ...to bylo grubo . wklejać te kompromitujące foty :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: dostała
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: dostała a no to luzik - fajna była nawet :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: no lipa następnym razem damy jak nie zapomnimy z najebania Udała się popijawa? My niestety nie mogliśmy przyjechać - siła wyższa. ogień... trza było przyjechać
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: Krolu jej nie szkoda motała się jak mała sarenka z tymi zamówieniami... :gwizdanie: Na ile był drugi rachunek ??? Obstawialismy że bedzie w sumie ok 3000 ale pierwszy był na niecałe 800 więc to raczej chyba nie doszło az tak daleko
stanley Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: Krolu jej nie szkoda motała się jak mała sarenka z tymi zamówieniami... :gwizdanie: Na ile był drugi rachunek ??? Obstawialismy że bedzie w sumie ok 3000 ale pierwszy był na niecałe 800 więc to raczej chyba nie doszło az tak daleko w sumie prawie tysiak napiwek dostała taki, na jaki zasłużyła :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: Krolu jej nie szkoda motała się jak mała sarenka z tymi zamówieniami... :gwizdanie: Na ile był drugi rachunek ??? Obstawialismy że bedzie w sumie ok 3000 ale pierwszy był na niecałe 800 więc to raczej chyba nie doszło az tak daleko w sumie prawie tysiak napiwek dostała taki, na jaki zasłużyła :gwizdanie: 3,50 zł na bilet do dom :kox: :kox:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: Krolu jej nie szkoda motała się jak mała sarenka z tymi zamówieniami... :gwizdanie: Na ile był drugi rachunek ??? Obstawialismy że bedzie w sumie ok 3000 ale pierwszy był na niecałe 800 więc to raczej chyba nie doszło az tak daleko w sumie prawie tysiak napiwek dostała taki, na jaki zasłużyła :gwizdanie: 3,50 zł na bilet do dom :kox: :kox: na bank ma ulgowy więc jej jeszcze zostało
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja się pytam Panie Premierze jak żyć ? qurwa ale kac Kac jak kac ale w tej kanjpie jestes juz spalony... :gwizdanie: Wszystkie kelnerki wiedzą że jesteś pedałem... nawet nie gejem bo geje mają wygląd i piniądze... a ty cóż ... zwykły pedał... ale to zasluga Vipa ... :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: żal mi troche tej kelnerki - nawet napiwku nie dostała :confused4: Krolu jej nie szkoda motała się jak mała sarenka z tymi zamówieniami... :gwizdanie: Na ile był drugi rachunek ??? Obstawialismy że bedzie w sumie ok 3000 ale pierwszy był na niecałe 800 więc to raczej chyba nie doszło az tak daleko w sumie prawie tysiak napiwek dostała taki, na jaki zasłużyła :gwizdanie: 3,50 zł na bilet do dom :kox: :kox: na bank ma ulgowy więc jej jeszcze zostało :decayed:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 spoko promocja naszego regionu tylko się zastanawiam które jest to trzecie lotnisko w promieniu 100km od Kato
Kanar Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Balice nie dotarłem wczoraj, jedyne co byłem w stanie zrobić to przedzwonić do Keżora ale widze że było gruuuuubo
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Stanley zapodaj mi tego balkonowego linka o którym gadaliśmy wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi