keżor Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Pany czy znaczki A4 i 1,9TDi są na tylko kleju czy może pod nimi są dziury ? ino klej
stanley Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Pany czy znaczki A4 i 1,9TDi są na tylko kleju czy może pod nimi są dziury ? tylko na kleju
hubtychy Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Pany czy znaczki A4 i 1,9TDi są na tylko kleju czy może pod nimi są dziury ? ino klej [/qu Pany czy znaczki A4 i 1,9TDi są na tylko kleju czy może pod nimi są dziury ? tylko na kleju No to jak pogoda dopisze to jutro się ich pozbywam [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 21:04_________________________________________________ a może by tak psyt ? [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 16:26_________________________________________________http://allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-audi-a4-b5-kombi-lift-avant-pdc-i1926185704.html lift = polift ? będzie do mnie pasować ? avant avant ma duże wcięcie na klape , żeby sie dało trumny wsuwać na lajcie a dokładka sie fajnie prezentuje na aucie A gdzie ona ma majtki?
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja
akjam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja Coś zdupczył przy ściąganiu oznaczeń?
Mario22 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja Coś zdupczył przy ściąganiu oznaczeń? Niby nic... ale ściagał je kątówką i cos mu nie poszło... wjechał za głęboko chyba czy jakoś tak ... juz dokładnie nie pamietam... Kędzior REZACZ ... :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja Coś zdupczył przy ściąganiu oznaczeń? Niby nic... ale ściagał je kątówką i cos mu nie poszło... wjechał za głęboko chyba czy jakoś tak ... juz dokładnie nie pamietam... Kędzior REZACZ ... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: Kątówką... Ebany! :naughty:
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja Coś zdupczył przy ściąganiu oznaczeń? nie ja tylko poprzedni wlasciciel, na tylnej klapie w miejscu OOOO zostal nie wyczysczony dobrze klej i ktos to rozmazal i jest kicha
akjam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja Coś zdupczył przy ściąganiu oznaczeń? nie ja tylko poprzedni wlasciciel, na tylnej klapie w miejscu OOOO zostal nie wyczysczony dobrze klej i ktos to rozmazal i jest kicha :wink4: :wink4: Zdupczam jakiś filmik obejrzeć.
hubtychy Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 moze poczytaj o tym dobrze zebys pozniej nie mial takich mazow jak ja Coś zdupczył przy ściąganiu oznaczeń? nie ja tylko poprzedni wlasciciel, na tylnej klapie w miejscu OOOO zostal nie wyczysczony dobrze klej i ktos to rozmazal i jest kicha Jutro to oblukam.Jak coś to mam różnego rodzaju rozpuszczalniki więc klej powinien puścić.
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja ogladalem dzisiaj kung fu pande 2 spkoo film
danielom Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja ogladalem dzisiaj kung fu pande 2 spkoo film HaHA my tez ogladalismy
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja ogladalem dzisiaj kung fu pande 2 spkoo film HaHA my tez ogladalismy idzie sie posmiac jedynka tez byla spoko
keżor Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 No to jak pogoda dopisze to jutro się ich pozbywam najlepiej podgrzać opalarką/suszarką i oderwać palcami albo po prostu żyłką wędkarską [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 00:26_________________________________________________Oliver Twizt - DRUNK (Original Mix) PREVIEW
Rekomendowane odpowiedzi