akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 wyspany ? niebardzo Nie dospał do 13ej to cały dzień będzie marudził! :naughty:
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 wyspany ? niebardzo Nie dospał do 13ej to cały dzień będzie marudził! :naughty: a zebys wiedzial ze tak bedzie, gdzies to wczoraj chlal
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 wyspany ? niebardzo Nie dospał do 13ej to cały dzień będzie marudził! :naughty: a zebys wiedzial ze tak bedzie, gdzies to wczoraj chlal Ja? Nigdzie. To znaczy dwa piffka... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 wyspany ? niebardzo Nie dospał do 13ej to cały dzień będzie marudził! :naughty: a zebys wiedzial ze tak bedzie, gdzies to wczoraj chlal Ja? Nigdzie. To znaczy dwa piffka... :gwizdanie: szlaban na 2tyg
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 wyspany ? niebardzo Nie dospał do 13ej to cały dzień będzie marudził! :naughty: a zebys wiedzial ze tak bedzie, gdzies to wczoraj chlal Ja? Nigdzie. To znaczy dwa piffka... :gwizdanie: szlaban na 2tyg Masz?
akjam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 hehehe powiedzmy :naughty: KROLU PILNIE POSZUKIWANY!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi