akjam Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...
hubtychy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... Jak to zwykle w poniedziałki :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... nie owijam w bawełne :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... nie owijam w bawełne :gwizdanie: :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... nie owijam w bawełne :gwizdanie: Ale za to masz poczucie humoru :> Staram się nie pić Prawie z krzesła spadłem jak to przeczytałem :polew:
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... nie owijam w bawełne :gwizdanie: Ale za to masz poczucie humoru :> Staram się nie pić Prawie z krzesła spadłem jak to przeczytałem :polew: nie cytuj moich PW na publicznym
hubtychy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie kup se ten z R8 No cenę ma jak z R8 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie to Ci jutro napisze jaka cena tymczasem trzeba chyba iść już spać Spoko.Jak coś to we wtorek na spocie bym odebrał jak będziesz około 8zł chyba nio kupowalem :cool1:jak ostt[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 23:32_________________________________________________ Za 8 zł to kupiłem zamiennik dwa razy już i dalej puszcza ;( Więc teraz założymy ori i zobaczymy jak będzie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 10:13_________________________________________________ ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... nie owijam w bawełne :gwizdanie: Ale za to masz poczucie humoru :> Staram się nie pić Prawie z krzesła spadłem jak to przeczytałem :polew: nie cytuj moich PW na publicznym No dobra już nie będę :gwizdanie:
addassko Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie kup se ten z R8 No cenę ma jak z R8 Wszyscy na technicznym siedzą czy jak? ja wchodzę na techniczny tylko jak coś łyknę Stasiu jest interes :gwizdanie: Potrzebował bym ori korek wlewu oleju bo z mojego cieknie to Ci jutro napisze jaka cena tymczasem trzeba chyba iść już spać Spoko.Jak coś to we wtorek na spocie bym odebrał jak będziesz około 8zł chyba nio kupowalem :cool1:jak ostt[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 23:32_________________________________________________ Za 8 zł to kupiłem zamiennik dwa razy już i dalej puszcza ;( Więc teraz założymy ori i zobaczymy jak będzie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 10:13_________________________________________________ ale mi się nie chce skąd ja to znam :gwizdanie: :gwizdanie: Inaczej mówiąc i lepiej brzmi... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... nie owijam w bawełne :gwizdanie: Ale za to masz poczucie humoru :> Staram się nie pić Prawie z krzesła spadłem jak to przeczytałem :polew: nie cytuj moich PW na publicznym No dobra już nie będę :gwizdanie: ja zakladam TYLKO ori czesci a nie zamienniki !! taka kwote zaplacilem jak sie nie myle w ASO...
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Adam, 8 zł za korek, ale chyba nie ten o którym my mówimy :gwizdanie:
addassko Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Adam, 8 zł za korek, ale chyba nie ten o którym my mówimy :gwizdanie: dlatego pisze ze nie jestem pewien bo kupowalem go na poczatku roku - nie korek tylko sruba spustowa, ktora jak odkrecimy z miski olejowej to wiadomo
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pasek z wczoraj :gwizdanie: No i wiadomo co sie stao?
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Adam, 8 zł za korek, ale chyba nie ten o którym my mówimy :gwizdanie: dlatego pisze ze nie jestem pewien bo kupowalem go na poczatku roku - nie korek tylko sruba spustowa, ktora jak odkrecimy z miski olejowej to wiadomo nom[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 11:26_________________________________________________ Pasek z wczoraj :gwizdanie: No i wiadomo co sie stao? auto się zepsuło
addassko Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Adam, 8 zł za korek, ale chyba nie ten o którym my mówimy :gwizdanie: dlatego pisze ze nie jestem pewien bo kupowalem go na poczatku roku - nie korek tylko sruba spustowa, ktora jak odkrecimy z miski olejowej to wiadomo nom[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 11:26_________________________________________________ Pasek z wczoraj :gwizdanie: No i wiadomo co sie stao? auto się zepsuło
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Adam, 8 zł za korek, ale chyba nie ten o którym my mówimy :gwizdanie: dlatego pisze ze nie jestem pewien bo kupowalem go na poczatku roku - nie korek tylko sruba spustowa, ktora jak odkrecimy z miski olejowej to wiadomo nom[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 11:26_________________________________________________ Pasek z wczoraj :gwizdanie: No i wiadomo co sie stao? auto się zepsuło Wachy zabrakło i złapali stopa... http://demotywatory.pl/2583824/Zabraklo-mi-wachy :decayed:
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pasek z wczoraj :gwizdanie: No i wiadomo co sie stao? zawiózł na werksztat i ponoć odpalił, diagnozy 100% jeszcze nie ma ale ponoć coś na p....pompowtryski :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pasek z wczoraj :gwizdanie: No i wiadomo co sie stao? zawiózł na werksztat i ponoć odpalił, diagnozy 100% jeszcze nie ma ale ponoć coś na p....pompowtryski :gwizdanie: Przerabiałem to ostatnio... :gwizdanie: Gdyby potrzebował jakieś pompki to daj znać.
Rekomendowane odpowiedzi