Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 no to psyt Sie wie ... :good: Ja mam Żywca ..
Kędzior Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas toś se teraz przeyebał :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas toś se teraz przeyebał :gwizdanie: no co :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas toś se teraz przeyebał :gwizdanie: no co :gwizdanie: a żeby Cię od tego wczorajszego tyskiego brzuch w nocy rozbolał
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas a ja mam żubrówkę całą no to drineczek
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas a ja mam żubrówkę całą no to drineczek W nocy bede na bezcłowym to kupie sobie Balantajsika... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 tyskie fuj zywiec fuj zuber i harnas a ja mam żubrówkę całą no to drineczek W nocy bede na bezcłowym to kupie sobie Balantajsika... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja yhymmm
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ?
hubtychy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ?
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem :polew:
hubtychy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem No wiesz nie każdy ma taką orientację jak Ty :polew: :polew: A poza tym mojej gęby nie da się zapomnieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem No wiesz nie każdy ma taką orientację jak Ty wiem dlatego nie śmiałem się z Bulika i dałem mu Twój nr telefonu
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem No wiesz nie każdy ma taką orientację jak Ty wiem dlatego nie śmiałem się z Bulika i dałem mu Twój nr telefonu jesteście POYEBANI
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 :polew: :polew: Chłopcy sie rozkręcili ...
hubtychy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach To jego ulubiona pozycja więc sprawił byś mu przyjemność
Rekomendowane odpowiedzi