Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach To jego ulubiona pozycja więc sprawił byś mu przyjemność :polew: wyprostuj się żeby pan doktor zobaczył jaki jesteś krzywy
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach To jego ulubiona pozycja więc sprawił byś mu przyjemność :polew: wyprostuj się żeby pan doktor zobaczył jaki jesteś krzywy fajny miałeś rysunek :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach To jego ulubiona pozycja więc sprawił byś mu przyjemność :polew: wyprostuj się żeby pan doktor zobaczył jaki jesteś krzywy fajny miałeś rysunek :gwizdanie: :jerk: :jerk: Mu się na niego ... :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach To jego ulubiona pozycja więc sprawił byś mu przyjemność :polew: wyprostuj się żeby pan doktor zobaczył jaki jesteś krzywy fajny miałeś rysunek :gwizdanie: :jerk: :jerk: Mu się na niego ... :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 [youtube=425,350] Napoleon :naughty: hub to Ty siedziałes naprzeciwko mnie w pizzerii ? No ja a co ? spodobałeś się Bulikowi - mówił mi jak go odwoziłem masz szczęście ze masz mój rysunek geju bo bym Ci pojechał po tych krzywych plecach To jego ulubiona pozycja więc sprawił byś mu przyjemność :polew: wyprostuj się żeby pan doktor zobaczył jaki jesteś krzywy fajny miałeś rysunek :gwizdanie: :jerk: :jerk: Mu się na niego ... :polew: :polew: a Ty swoje Knurkowski gieju :polew:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 zboki i gjeje jak na katowickich[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 21:08_________________________________________________
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Znowu Miszka nie bedzie potrafił mi spojrzec w oczy ... :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Znowu Miszka nie bedzie potrafił mi spojrzec w oczy ... :polew: :polew: bo mnie krępuje to pedalskie spojrzenie
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Znowu Miszka nie bedzie potrafił mi spojrzec w oczy ... :polew: :polew: bo mnie krępuje to pedalskie spojrzenie :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 czas spac jutro juz do roboty a ja mam cały tydzień wolny mniam więc drinusia cza walnąć jeszcze jednego :kox:
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 czas spac jutro juz do roboty a ja mam cały tydzień wolny mniam więc drinusia cza walnąć jeszcze jednego :kox: cwaniak ale jak dobrze pójdzie, to tylko jutro i wolne
diman Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 czas spac jutro juz do roboty a ja mam cały tydzień wolny mniam więc drinusia cza walnąć jeszcze jednego :kox: cwaniak ale jak dobrze pójdzie, to tylko jutro i wolne
hubtychy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 czas spac jutro juz do roboty a ja mam cały tydzień wolny mniam więc drinusia cza walnąć jeszcze jednego :kox: Ja dopiero 02-01 do roboty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
danielom Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 hubtychy wpadniesz w czwartek do nas?
Rekomendowane odpowiedzi