Miszka82 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 w ten jakże pracowity poranek - dopiąłem pierwszego DIL'a no to graty cza teraz to chyba opić co by więcej takich było Każda okazja jest dobra. jasne ale ja od Nowego Roku rzucam picie zostaję tylko przy temacie
diman Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 w ten jakże pracowity poranek - dopiąłem pierwszego DIL'a no to graty cza teraz to chyba opić co by więcej takich było Każda okazja jest dobra. jasne ale ja od Nowego Roku rzucam picie zostaję tylko przy temacie no to cza będzie się napić w tym roku a temat zostawimy sobie na spokojnie na przyszły rok :kox:
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Co to qrrwa jest?! straszny film :decayed:
hubtychy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Stasiu jak tam kalendarze ? Dotarły wszystkie ? Podjechał bym jutro :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witka, elektryka ogarnięta :) nawet mnie nie denerwuj postoj sie nie swieci ale jak naciskam hamulec to dziala ;/ musze na forum poszukac
talib1990 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witka, elektryka ogarnięta :) nawet mnie nie denerwuj postoj sie nie swieci ale jak naciskam hamulec to dziala ;/ musze na forum poszukac u mnie to były jaja ... okazało się, że kilka kabli masowych było upalonych i jedno wielkie zwarcie sie robiło... Kędzior oby 2 na raz?
Kędzior Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witka, elektryka ogarnięta :) nawet mnie nie denerwuj postoj sie nie swieci ale jak naciskam hamulec to dziala ;/ musze na forum poszukac u mnie to były jaja ... okazało się, że kilka kabli masowych było upalonych i jedno wielkie zwarcie sie robiło... Kędzior oby 2 na raz? tylko lewe
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Stasiu jak tam kalendarze ? Dotarły wszystkie ? Podjechał bym jutro :gwizdanie: mam je swój wyciągnąłem, na reszte się spuściłem ...bo takie fajne.... [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 21:05_________________________________________________no to psyt
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 to ilu szczęściarzy :polew: :polew: odbiera od Ciebie kalendarze ??? :polew:
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 to ilu szczęściarzy :polew: :polew: odbiera od Ciebie kalendarze ??? :polew: trzech... pozlepiały się okładkami
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 uuuuuuuu myślałem ,że wszystkie stronki są "razem" :decayed:
Kędzior Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Stasiu jak tam kalendarze ? Dotarły wszystkie ? Podjechał bym jutro :gwizdanie: mam je swój wyciągnąłem, na reszte się spuściłem ...bo takie fajne.... [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 21:05_________________________________________________no to psyt tys jest gupi :polew: urlop ci nie sluzy
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 chyba jednak służy spokojnie na wieczór można sobie krew rozrzedzić
Rekomendowane odpowiedzi