Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 w soboty niepracuje wiec raczej w domu bedzie
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 11:37_________________________________________________ Stasiu dzisiaj w pracy czy w domu :?: Bo jak się ogarnę to podjechał bym po ten kalendarz :gwizdanie: bedę w domu i na zakupach w realu
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 siema :sick3: Co Ci się Kędzior stało?
hubtychy Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 11:37_________________________________________________ Stasiu dzisiaj w pracy czy w domu :?: Bo jak się ogarnę to podjechał bym po ten kalendarz :gwizdanie: bedę w domu i na zakupach w realu To tak za jakąś godzinkę bym podjechał.Pasuje Ci :?:
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 11:37_________________________________________________ Stasiu dzisiaj w pracy czy w domu :?: Bo jak się ogarnę to podjechał bym po ten kalendarz :gwizdanie: bedę w domu i na zakupach w realu To tak za jakąś godzinkę bym podjechał.Pasuje Ci :?: zaraz jadę do reala, później do 16 na pewno będę w domu
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 czujnik wymieniony + dokładka spasowana na cacy - takie tam drobne rezanko
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną o yebany :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 siema :sick3: Co Ci się Kędzior stało? i tu jest problem bo niewiem :polew: i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną :kox:
hubtychy Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 No kalendarz odebrany Ale miałbym filmik z jazdy do Stasia ale curva nie nacisnąłem nagrywania Przynajmniej wiem że mam dobre hamulce :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 15:44_________________________________________________Bez względu na wiek, zamieszkanie i przekonania polityczne - z OKAZJI NOWEGO ROKU 2012 życzę WAM i Waszym rodzinom: - Pomagajcie sobie, wspierajcie się i zawsze pamiętajcie, że nie Jesteście sami Żeby rok 2012 - był dla Was ROKIEM SZCZĘŚCIA, POWODZENIA I ROKIEM CIEKAWYM! I niech będzie zadumą nad tym co minęło i co nas czeka! Tak więc dużo optymizmu i wiary w POGODNE JUTRO życzy wszystkim Hubek
Seski Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 wszystkiego najlepszego w nowym roku oby byl lepszy niz ten no i udanej imprezy...
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną :polew:
diman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: od dzisiaj biorę się za Wiktora musi być twardy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: od dzisiaj biorę się za Wiktora musi być twardy :gwizdanie: a nie jest jeszcze ? po tym jak zaebałeś jego głową o sufit czy cuś
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 zjadlem obiad i masakra :sick3: sie czlowiek starzeje
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 i to jest ku*** porządne wychowanie dziecka , a nie potem takie piz*y grochowe rosną :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: od dzisiaj biorę się za Wiktora musi być twardy :gwizdanie: a nie jest jeszcze ? po tym jak zaebałeś jego głową o sufit czy cuś fakt Dimek powinien wkleić następny punkt [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:37_________________________________________________ zjadlem obiad i masakra :sick3: sie czlowiek starzeje ja zupa chmielowa x4 i o,5l na drugie
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta piz*a na trzeźwo
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo mnie trzyma jeszcze po wczorajszym
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja na 20 mam być na imprezie a juz bym przyjebał drina ale źle sie to może skończyć więcsiedzę jak ta pipka na trzeźwo ja tez na 20ą ale sonczę juz 3go
Rekomendowane odpowiedzi