Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i prezes przemówił :kox: a teraz z innej beczki kto na bukowine już wpłacił rózowy to wiem Czy Ty KOLEGO piszesz o mnie? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bo co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: za to stawiasz flaszke w Bukowinie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:34_________________________________________________B stawiam ok tylko za co że różowym zostałeś to nawet 2 L postawie Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? sie towarzystwo rozkręca widzę :evil: :evil:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni to zapraszam na kawe znaczy zrób se sam a ja też se sam zrobie długa noc przed nami
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja ide ja ide ja też... ja ide ja też... i ja no to sie rozkręciło towarzystwo
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni no to pomożesz Maxowi A kto to czytac bedzie??? krolu ty to zbawny jesteś normalnie boki zrywać :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:48_________________________________________________no fakt rozkcili się wszyscy aż sie zatrli :cool1:
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja czekam do północy i też uciekam
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i co keżor sami zostaliśmy na polu bitwy nie dadzą nam gliwic dogonić ale powiec z czym te kanapki były :polew: :polew: :polew: :polew: a tak zażartowałem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:54_________________________________________________ ja czekam do północy i też uciekam spokpo stary ja to rozumiem jakbym musiał do roboty musiał dupić dawno juz bym spał więc spox[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________i wszyscy znowu spierd.... ja nie wiem co znowu sam mam spamować jeszcze mnie zmkną \ :kox: :kox:
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max , nie pij już wszystkiego najlepszego Krolu dużo i jeszcze więcej
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max , nie pij już wszystkiego najlepszego Krolu dużo i jeszcze więcej a kto ci takich głupot naopowiadał że pije ja tylko do kieliszka zaglądam jak jest pusty krolu ma urodziny
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max , nie pij już wszystkiego najlepszego Krolu dużo i jeszcze więcej a kto ci takich głupot naopowiadał że pije ja tylko do kieliszka zaglądam jak jest pusty krolu ma urodziny to jak nie pijesz, to może sie napij a co do Krola to tak , ma dziś 25urodziny staruch jeden ja spadam spać
Maxito Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Max , nie pij już wszystkiego najlepszego Krolu dużo i jeszcze więcej a kto ci takich głupot naopowiadał że pije ja tylko do kieliszka zaglądam jak jest pusty krolu ma urodziny to jak nie pijesz, to może sie napij a co do Krola to tak , ma dziś 25urodziny staruch jeden ja spadam spać to rozumiem że krolu jakiegoś torta upiecze i może po reddsie postawi albo choć maca :polew: :polew: sto lat Krolu [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 00:19_________________________________________________STANDARD
SoMeS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja nie śpię obmyślam plan rezania [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 01:23_________________________________________________wstawać nieroby
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to też pomacham Krolu - sto lat żeby Ci turbina zawsze dobrze pompowała
SoMeS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to też pomacham Krolu - sto lat żeby Ci turbina zawsze dobrze pompowała to ja też Ci machnę Krolu czego sobie tylko życzysz
Rekomendowane odpowiedzi