Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dogi sprzedaje furę niezły i moim zdaniem śmieszna kasa http://otomoto.pl/audi-s4-rs4-C22371827.html Buba tez sprzedaje za 30tys tylko mniej zmodzona ale ladniejsza bo czarna
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mario będę na chwilę na pewno. nie będzie ktoś w okolicy skoczowa :gwizdanie: ja jutro chyba tam będę :gwizdanie: Jest deal. Mam tylko 100zł i potrzebuje tą część http://moto.allegro.pl/audi-a4-vw-passat-b5-pompa-wtryskowa-028130115a-i2030013713.html a i fajnie jakbyś spradził czy nastawnik jest dobry
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dogi sprzedaje furę niezły i moim zdaniem śmieszna kasa http://otomoto.pl/audi-s4-rs4-C22371827.html Widze masz blisko do kolegi Huba bo o dogiego aucie juz wczoraj pisali... ale jak się spam przegląda a nie czyta to trudno ... :tongue4: :polew: nie jestem taki pojebany jak Ty żeby czytać wszystkie zaległe posty nie wiadomo po co... A jednak chyba warto bo byś wiedział o aucie dogiego... :gwizdanie: :gwizdanie: a tak co... już może byc za późno bo ktos mógł zaliczkowac
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dogi sprzedaje furę niezły i moim zdaniem śmieszna kasa http://otomoto.pl/audi-s4-rs4-C22371827.html Widze masz blisko do kolegi Huba bo o dogiego aucie juz wczoraj pisali... ale jak się spam przegląda a nie czyta to trudno ... :tongue4: :polew: nie jestem taki pojebany jak Ty żeby czytać wszystkie zaległe posty nie wiadomo po co... A jednak chyba warto bo byś wiedział o aucie dogiego... :gwizdanie: :gwizdanie: a tak co... już może byc za późno bo ktos mógł zaliczkowac aleś Ciula gdybym szukał to już bym tego linka nie wklejał tylko wątek w dziale moja A4 bym założył i we Battalionach był żech bym był
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mario będę na chwilę na pewno. nie będzie ktoś w okolicy skoczowa :gwizdanie: ja jutro chyba tam będę :gwizdanie: Jest deal. Mam tylko 100zł i potrzebuje tą część http://moto.allegro.pl/audi-a4-vw-passat-b5-pompa-wtryskowa-028130115a-i2030013713.html a i fajnie jakbyś spradził czy nastawnik jest dobry widzę że jest dobry , 200PLN przy odbiorze i jutro jest u Ciebie :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jak nie!? Wszystkie są! :decayed:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: a niby Twoja może jest ?
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dogi sprzedaje furę niezły i moim zdaniem śmieszna kasa http://otomoto.pl/audi-s4-rs4-C22371827.html Widze masz blisko do kolegi Huba bo o dogiego aucie juz wczoraj pisali... ale jak się spam przegląda a nie czyta to trudno ... :tongue4: :polew: nie jestem taki pojebany jak Ty żeby czytać wszystkie zaległe posty nie wiadomo po co... A jednak chyba warto bo byś wiedział o aucie dogiego... :gwizdanie: :gwizdanie: a tak co... już może byc za późno bo ktos mógł zaliczkowac aleś Ciula gdybym szukał to już bym tego linka nie wklejał tylko wątek w dziale moja A4 bym założył i we Battalionach był żech bym był :polew: :polew: No ja fakt...
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: a niby Twoja może jest ? a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jak nie!? Wszystkie są! :decayed: :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem To już jestes trzeci w ciągu ostatnich 5 minut .... kolejny czyta i nie wie co ... :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 dobra Pany spadam mam jutro dużo pracy i muszę się przygotować [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 21:48_________________________________________________ a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem To już jestes trzeci w ciągu ostatnich 5 minut .... kolejny czyta i nie wie co ... :polew: :polew: :polew: oni tylko zdjęcia jak zawsze
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem Oj Kędzior, Kędzior... :decayed:
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem To już jestes trzeci w ciągu ostatnich 5 minut .... kolejny czyta i nie wie co ... :polew: :polew: :polew: wczoraj to czytalem wiec mi sie zapomnialo Miszka jak tam z psem sobie radzisz?
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem To już jestes trzeci w ciągu ostatnich 5 minut .... kolejny czyta i nie wie co ... :polew: :polew: :polew: wczoraj to czytalem wiec mi sie zapomnialo Miszka jak tam z psem sobie radzisz? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 moja bierze prysznic więc wskoczyłem na chwilkę a co do fury Dogiego to chyba bezwypadkowa nie jest... :gwizdanie: Jasne bezwypadek kupiony w salonie niepalocy kierowca garazowany jeździła nim babcia do kościoła z dziadkiem .... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Powiedz czy to serio wazne skoro w auto poszło w hu... kasy i nikt by tego z trupem nie robił ..... Moim zdaniem do meg fura ma bardzo dobra kase i mega okazja jak ktos szuka zabawki jako drugie auto myslalem ze w ogloszeniu napisal ze bezwypadek zle zerklem To już jestes trzeci w ciągu ostatnich 5 minut .... kolejny czyta i nie wie co ... :polew: :polew: :polew: wczoraj to czytalem wiec mi sie zapomnialo Miszka jak tam z psem sobie radzisz? już go nie mam ale szajba rozpierdol na chacie na maxa [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 22:33_________________________________________________liczba wolnych miejsc do BT 118
Rekomendowane odpowiedzi