hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 koledzy curva z forum :gwizdanie: Każdy z Tobą się może napić.
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 koledzy curva z forum :gwizdanie: Każdy z Tobą się może napić. dobra, to psyt
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest każdy nie ale Ty tak
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 koledzy curva z forum :gwizdanie: Każdy z Tobą się może napić. dobra, to psyt Robota ale Twoje zdrowie. Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest każdy nie ale Ty tak
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest każdy nie ale Ty tak Jeszcze mi trochę do Ciebie brakuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale gonię Cię :polew:
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest no z tego co czytam to z Ciebie największy pijus tu jest
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest no z tego co czytam to z Ciebie największy pijus tu jest Ale tylko w weekendy i w tygodniu po pracy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest no z tego co czytam to z Ciebie największy pijus tu jest Ale tylko w weekendy :gwizdanie: I po nocnych zmianach jak o 5ej robisz pssyt... :polew:
hubtychy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest no z tego co czytam to z Ciebie największy pijus tu jest Ale tylko w weekendy :gwizdanie: I po nocnych zmianach jak o 5ej robisz pssyt... :polew: Nocną zmianę kończę o 6:00 O 5 co najwyżej piję kawę przed pracą jak mam na rano.
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miszka to że Ty należysz do AA nie znaczy że każdy taki jest no z tego co czytam to z Ciebie największy pijus tu jest Ale tylko w weekendy :gwizdanie: I po nocnych zmianach jak o 5ej robisz pssyt... :polew: Nocną zmianę kończę o 6:00 O 5 co najwyżej piję kawę przed pracą jak mam na rano. Ja yhymm...
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja nie widzę nic złego żeby się napić :gwizdanie: A piję póki mogę - na strość będe odmawiał sobie przyjemnośći
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 albo albo :decayed: Tak czy tak to kto chce to pije a kto nie to nie
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 albo albo :decayed: Tak czy tak to kto chce to pije a kto nie to nie popieram :good:
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Co tam addassko? W pracy? w domq jutro do pracy jak Ty juz bedziesz po pracy
Rekomendowane odpowiedzi