addassko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 lecisz ze mna jutro na Nowa Osada?? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 siemanko z rańca Z rańca to było 4 godziny temu.
OKO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Co tam? właśnie wstałem i mam kaca [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 10:45_________________________________________________ siemanko z rańca Z rańca to było 4 godziny temu. cztery godziny temu to mi się śniło że mam B8 :kox:
Miszka82 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 kurva ale miałem sen teraz mi się przypomniało Śniło mi się że Krolu był Młodszym Aspirantem Policji i chodził uśmiechnięty w tej policyjnej czapce z jedną gwiazdką :polew:
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 siemanko z rańca Z rańca to było 4 godziny temu. bo ja wiem ??? :decayed: [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 11:18_________________________________________________ kurva ale miałem sen teraz mi się przypomniało Śniło mi się że Krolu był Młodszym Aspirantem Policji i chodził uśmiechnięty w tej policyjnej czapce z jedną gwiazdką :polew: :decayed: :decayed: :decayed:
OKO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 kurva ale miałem sen teraz mi się przypomniało Śniło mi się że Krolu był Młodszym Aspirantem Policji i chodził uśmiechnięty w tej policyjnej czapce z jedną gwiazdką :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi