Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 a Ty co tak Cwaniakujesz Twoja Cię pogoniła i buraczysz nie pier*ol tylko mnie z nia zapoznaj wstyd by mi było nie dziaduj MIszka Pójdzie ze mną, zrobimy jej chińskie kajdanki i wszyscy będą zadowoleni ej to moja przyszla jeszcze niedoszla wiec hamuj te teksty amigo sie zastanów lepiej czy chcesz być ciuchcią, czy wagonikiem [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 22:51_________________________________________________ http://www.gadu-gadu.pl/naukowcy-alkohol-wydluza-zycie?utm_source=gg&utm_medium=hover od jutra dzien w dzien mój lekarz tak mówi łoł
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ejjj o jakiej wy cycatej laleczce piszecie... dawac fote z fejsa ...
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ejjj o jakiej wy cycatej laleczce piszecie... dawac fote z fejsa ... prawdziwi faceci niemaja fejsa
Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja wiem ??? bo ?? uargumentuj bo ja niemam
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ejjj o jakiej wy cycatej laleczce piszecie... dawac fote z fejsa ... prawdziwi faceci niemaja fejsa :kox: :decayed: :good: mają za to konto na zbiorniku [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 23:00_________________________________________________ ja wiem ??? bo ?? uargumentuj patrz wyżej
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ejjj o jakiej wy cycatej laleczce piszecie... dawac fote z fejsa ... :polew: :polew: Ale qrrwa dobrze trafiłem! ZNowu motoryzacja. :decayed: Siema z wieczora. ja wiem ??? bo ?? uargumentuj bo ja niemam Nie i chooooj!!! :kox:
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja wiem ??? bo ?? uargumentuj bo ja niemam bo ??
A4 Mario Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja wiem ??? bo ?? uargumentuj bo ja niemam bo ?? Oni nie mają bo pedały nie siedzą na fejsbuku ... :polew:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja wiem ??? bo ?? uargumentuj bo ja niemam bo ?? Oni nie mają bo pedały nie siedzą na fejsbuku ... :polew: nie jestem taki łatwy żeby zakładać konto na FB
A4 Mario Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja wiem ??? bo ?? uargumentuj bo ja niemam bo ?? Oni nie mają bo pedały nie siedzą na fejsbuku ... :polew: nie jestem taki łatwy żeby zakładać konto na FB Oj tam oj tam [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 23:07_________________________________________________Lalki z Stolicy mają ferie ....
addassko Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja tez uciekam do zobaczenia pod SCC
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 wrzucił by swój filmik [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 00:12_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi