akjam Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 kto jedzie do BT bo ja sie podobno wczoraj zapisalem w dosc niekontrolowany sposob :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :kox:
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie to lipa, ale przy okazji sprawdzisz sobie odprowadzenie wody z podszybia
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel
hubtychy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel :polew: :polew: To nie diesel tylko golf :decayed: Ja dziś rano przy -15 za drugim razem odpaliłem. Jeszcze miałem stracha bo w baku same opary miałem.
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel ja na szczęście garażuje, najgorszy jest ten dzwięk gnojowozu po odpaleniu na wymrożonym silniku [br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 18:52_________________________________________________ale dziś tu cicho [br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 18:53_________________________________________________ :yeah: Fokus - Czas + Czas II
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 po szusowaniu A mój o 6:30 odpalił za pierwszym razem
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok przecież z tego co pamiętam to Twój parking przypomina ten na scc po szusowaniu A mój o 6:30 odpalił za pierwszym razem bo Ty robisz w serwisie i sobie pochytałeś abonament na odpalanie :decayed: ja dziś po całym dniu na dworze /6.30 do 17.30/ musiałem kręcić 1,5 może 2 sekundy :decayed: ale poszedł dymmmm, czeka mnie wymiana czujnika temperatury
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel To jest klub! Ja też dziś nie odpaliłem i zostawiłem furkę na parkingu i później jak pojechałem po południu to odpalił od pierwszego jak poczuł kable.
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok przecież z tego co pamiętam to Twój parking przypomina ten na scc no bez przesady - jest zamykany i cieplutki
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie chcę straszyć ale zapowiadają w dzień -20 :wallbash: te zimy w PL są poebane albo pada deszcz albo mrozy jak na syberii
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel To jest klub! Ja też dziś nie odpaliłem i zostawiłem furkę na parkingu i później jak pojechałem po południu to odpalił od pierwszego jak poczuł kable. witaj w klubie po raz kolejny :polew: :polew:
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok przecież z tego co pamiętam to Twój parking przypomina ten na scc no bez przesady - jest zamykany i cieplutki ja na Twoim miejscu parkował bym tam zawsze a nie zastanawiał się czemu mi GOLF nie pali bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel To jest klub! Ja też dziś nie odpaliłem i zostawiłem furkę na parkingu i później jak pojechałem po południu to odpalił od pierwszego jak poczuł kable. witaj w klubie po raz kolejny :polew: :polew: a więc to jest sposób na klubowicza :decayed:
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie chcę straszyć ale zapowiadają w dzień -20 :wallbash: te zimy w PL są poebane albo pada deszcz albo mrozy jak na syberii ooo a ja w piątek jeszcze na Zakopiec cisnę
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bry, noi autko mi dzisiaj nie odpalilo, takze musze dzisiaj zakupic jakas baterie witam w klubie na szczęście drugim podjechałem i na klemy odpalił - j**any diesel To jest klub! Ja też dziś nie odpaliłem i zostawiłem furkę na parkingu i później jak pojechałem po południu to odpalił od pierwszego jak poczuł kable. witaj w klubie po raz kolejny :polew: :polew: :naughty: BTW Jutro to będziemy ćwiczyć na spocie. :kox:
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 nie chcę straszyć ale zapowiadają w dzień -20 :wallbash: te zimy w PL są poebane albo pada deszcz albo mrozy jak na syberii na Syberii to takie temperatury mają w upalne lato
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok przecież z tego co pamiętam to Twój parking przypomina ten na scc no bez przesady - jest zamykany i cieplutki ja na Twoim miejscu parkował bym tam zawsze a nie zastanawiał się czemu mi GOLF nie pali mamy tylko jedno miejsce parkingowe wykupione i moja tam stoi,a w zasadzie stała bo już tam stoi Gólf było jedno miejsce wolne to parkowałem ale jakiś konfident musiał uprzejmie donieść i się właściciel miejsca doebał i Gólf wyleciał na powierzchnię
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 :naughty: BTW Jutro to będziemy ćwiczyć na spocie. :kox: :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:09_________________________________________________ ja też już nie zostawiam na dworze dziś wpakowałem się na swoje miejsce parkingowe pod chatą a moja stoi obok przecież z tego co pamiętam to Twój parking przypomina ten na scc no bez przesady - jest zamykany i cieplutki ja na Twoim miejscu parkował bym tam zawsze a nie zastanawiał się czemu mi GOLF nie pali mamy tylko jedno miejsce parkingowe wykupione i moja tam stoi,a w zasadzie stała bo już tam stoi Gólf było jedno miejsce wolne to parkowałem ale jakiś konfident musiał uprzejmie donieść i się właściciel miejsca doebał i Gólf wyleciał na powierzchnię poyeby co to komu przeszkadza jak sam nie parkuje :strzal:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:10_________________________________________________ nie chcę straszyć ale zapowiadają w dzień -20 :wallbash: te zimy w PL są poebane albo pada deszcz albo mrozy jak na syberii na Syberii to takie temperatury mają w upalne lato i zawsze przed odpaleniem samochodu palą pod nim ognisko :kox:
Rekomendowane odpowiedzi