stanley Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mario poprostu codziennie wali gruche bo poprzedni właściciel powiedział mu, że Leon jest samochodem sportowym ... i teraz tego się ciągle trzyma :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:20_________________________________________________ ja caly czas obserwuję jak cena spada :gwizdanie: http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-avant-2-5-diesel-2004r-13107356.html#4ba674972a0fe7b0,1 http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-avant-quattro-180km-2-5-diesel-13262873.html#4ba674972a0fe7b0,1 a to są już te 2.5 z poprawioną hydrauliką? tak, np 3.0 BKN to trochę poprawiony BAU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP gdzie Cie capneli :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 znajomy ma b5 2.5 z 98 roku... juz 4 rok i totalnie nic nie robi.. tylko wahacze i oleje ... ale jesli chodzi o silnik to żadna z typowych usterek nie wystąpiła .. ze wszystkim jest tak że zależy jak właściciel dba o samochód, zle jeżdżone to nawet Toyoty się psują Wiadomo żaden diesel nie jest samochodem sportowym ale ten silnik do jazdy nie jak pipka wystarczy. [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:27_________________________________________________ b7 3.0 TDI q za 22k http://allegro.pl/tanio-audi-a4-avant-2005r-3-0tdi-quattro-okazja-i2111177043.html Jak by tam była pierdoła to gościu by jej tak nie sprzedawał tylko ja zrobił chocby po taniemu i sprzedał dużo drożej ... :gwizdanie: no nie pieprz :shocked: :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew: Kupuj kupuj Golfa kupiłes to i to łykniesz ... i tak i tak ci auto nie jeździ a jednak punkty respectu wieksze w 3,0 TDiQ :polew: :polew: mario jesteś ograniczony czy niepełnosprytny :?: już się nikt z tego nie śmieje za to z Leona każdy :polew:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:17_________________________________________________ a takie 3.0 w b6 ile to spali LPG ? [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 09:32_________________________________________________ jak się Wam widzi ? http://otomoto.pl/audi-a4-3-0b-swiss-gaz-manual-C21994366.html oprócz RNSe to auto jest tak samo wyposażone jak moje B5 :thumbdown: ja bym nawet nie zwrócił uwagi na ten samochód :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 01:11_________________________________________________ nawet wystawił ją na allegro: http://moto.allegro.pl/audi-s4-4-2-lpg-2005-rej-2007-i2104200570.html auto kox zapierd*la Talib - mam wrażenie że ten samochód to niezły ulep to amerykaniec ? dlaczego ulep ? są zdjęcia z tego spotkania z sarną.. nic nie jest ukryte auto ze Stanów pochodzi... auto widziałem wiele razy i szczerze nie ma do czego sie doczepic .. gdybym miał luźne 60 tys to już by dawno stała u mnie pod domem... na 100 km będzie tańsza niż Kędziora 2.8 w benie :tongue4: Biorę ją! szczerze to optycznie Twoja wygląda ładniej ale szczerze powiem, że żadna turbina nie da tego dźwięku v8... masakra ten silnik chodzi... V8 ładnie brzmi wszystkie Vki mają miły dzwięk Jak bys regularnie siedział na forum a nie tylko wchodził raz na tydzien machnąc beretem to bys wiedział co si ekomu dzieje z autem .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie rozumiem przetłumacz z twojego na Polski ! jestem tu codziennie i nie tylko macham beretem Panie Marku Masz racje ale wejscia na forum pod wpływem spożycia zielska sie nie liczy ... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mario poprostu codziennie wali gruche bo poprzedni właściciel powiedział mu, że Leon jest samochodem sportowym ... i teraz tego się ciągle trzyma :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:20_________________________________________________ ja caly czas obserwuję jak cena spada :gwizdanie: http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-avant-2-5-diesel-2004r-13107356.html#4ba674972a0fe7b0,1 http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-avant-quattro-180km-2-5-diesel-13262873.html#4ba674972a0fe7b0,1 a to są już te 2.5 z poprawioną hydrauliką? tak, np 3.0 BKN to trochę poprawiony BAU wszystkie 2.5 z pierwszą liteką B.. są już poprawione :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:33_________________________________________________ Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? w Wojkowicach K. wracałem spokojnie kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 już myślałem, że w Sosnowcu.. bo jak Sosnowiec to tylko jest taka jedna menda w drogówce ... jak mnie zatrzymuje to od razu... " witamy.. dzwon po szefa " :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mario poprostu codziennie wali gruche bo poprzedni właściciel powiedział mu, że Leon jest samochodem sportowym ... i teraz tego się ciągle trzyma :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:20_________________________________________________ ja caly czas obserwuję jak cena spada :gwizdanie: http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-avant-2-5-diesel-2004r-13107356.html#4ba674972a0fe7b0,1 http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-avant-quattro-180km-2-5-diesel-13262873.html#4ba674972a0fe7b0,1 a to są już te 2.5 z poprawioną hydrauliką? tak, np 3.0 BKN to trochę poprawiony BAU wszystkie 2.5 z pierwszą liteką B.. są już poprawione :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:33_________________________________________________ Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? w Wojkowicach K. wracałem spokojnie kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski tak OKO, ale BAU jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 znajomy ma b5 2.5 z 98 roku... juz 4 rok i totalnie nic nie robi.. tylko wahacze i oleje ... ale jesli chodzi o silnik to żadna z typowych usterek nie wystąpiła .. ze wszystkim jest tak że zależy jak właściciel dba o samochód, zle jeżdżone to nawet Toyoty się psują Wiadomo żaden diesel nie jest samochodem sportowym ale ten silnik do jazdy nie jak pipka wystarczy. [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:27_________________________________________________ b7 3.0 TDI q za 22k http://allegro.pl/tanio-audi-a4-avant-2005r-3-0tdi-quattro-okazja-i2111177043.html Jak by tam była pierdoła to gościu by jej tak nie sprzedawał tylko ja zrobił chocby po taniemu i sprzedał dużo drożej ... :gwizdanie: no nie pieprz :shocked: :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew: Kupuj kupuj Golfa kupiłes to i to łykniesz ... i tak i tak ci auto nie jeździ a jednak punkty respectu wieksze w 3,0 TDiQ :polew: :polew: mario jesteś ograniczony czy niepełnosprytny :?: już się nikt z tego nie śmieje za to z Leona każdy :polew:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:17_________________________________________________ a takie 3.0 w b6 ile to spali LPG ? [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 09:32_________________________________________________ jak się Wam widzi ? http://otomoto.pl/audi-a4-3-0b-swiss-gaz-manual-C21994366.html oprócz RNSe to auto jest tak samo wyposażone jak moje B5 :thumbdown: ja bym nawet nie zwrócił uwagi na ten samochód :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 01:11_________________________________________________ nawet wystawił ją na allegro: http://moto.allegro.pl/audi-s4-4-2-lpg-2005-rej-2007-i2104200570.html auto kox zapierd*la Talib - mam wrażenie że ten samochód to niezły ulep to amerykaniec ? dlaczego ulep ? są zdjęcia z tego spotkania z sarną.. nic nie jest ukryte auto ze Stanów pochodzi... auto widziałem wiele razy i szczerze nie ma do czego sie doczepic .. gdybym miał luźne 60 tys to już by dawno stała u mnie pod domem... na 100 km będzie tańsza niż Kędziora 2.8 w benie :tongue4: Biorę ją! szczerze to optycznie Twoja wygląda ładniej ale szczerze powiem, że żadna turbina nie da tego dźwięku v8... masakra ten silnik chodzi... V8 ładnie brzmi wszystkie Vki mają miły dzwięk Jak bys regularnie siedział na forum a nie tylko wchodził raz na tydzien machnąc beretem to bys wiedział co si ekomu dzieje z autem .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie rozumiem przetłumacz z twojego na Polski ! jestem tu codziennie i nie tylko macham beretem Panie Marku Masz racje ale wejscia na forum pod wpływem spożycia zielska sie nie liczy ... :polew: :polew: Miałem ci tego na forum nie pisać ale za te pomówienia to ci parasol w d*pie otworze BTW przydało by się żebyś zapalił, może byś wyluzował i spojrzał na świat inaczej niż trzoda hodowlana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? w Wojkowicach K. wracałem spokojnie kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski No właśnie miałem Ci mówić na ten temat bo ich ostatnio poebało... :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ale ja Cie lubie wkur... ... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? w Wojkowicach K. wracałem spokojnie kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski No właśnie miałem Ci mówić na ten temat bo ich ostatnio poebało... :shocked: no pytam się gościa czy nie dało by się jakoś załatwić, że zmienię tylko żeby nie robił mi problemów i nie zabierał dowodu a on na to, że jest -21 i on nie stoi tu z własnej woli i jak się go komendant zapyta to co on mu powie - poyebany i że jeszcze idzie mi na rękę bo nie daje mi 500 mandatu tylko 50...[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:50_________________________________________________ Ale ja Cie lubie wkur... ... :decayed: tylko że przez to twoje wkur*wianie kiedyś rano obudzą mnie kominiarze i każą się kłaść na podłogę i co ja im wtedy powiem kolega żartował :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? w Wojkowicach K. wracałem spokojnie kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski No właśnie miałem Ci mówić na ten temat bo ich ostatnio poebało... :shocked: no pytam się gościa czy nie dało by się jakoś załatwić, że zmienię tylko żeby nie robił mi problemów i nie zabierał dowodu a on na to, że jest -21 i on nie stoi tu z własnej woli i jak się go komendant zapyta to co on mu powie - poyebany i że jeszcze idzie mi na rękę bo nie daje mi 500 mandatu tylko 50...[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:50_________________________________________________ Ale ja Cie lubie wkur... ... :decayed: tylko że przez to twoje wkur*wianie kiedyś rano obudzą mnie kominiarze i każą się kłaść na podłogę i co ja im wtedy powiem kolega żartował :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oko wytłumacz Mariowi kto to kominiarz bo śmieje się a na 100% nie wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeszcze się nie chwaliłem ale wczoraj straciłem dowód za HIDy :wallbash: HWDP Gdzie tacy upierdliwcy? w Wojkowicach K. wracałem spokojnie kilka minut po północy i mnie przetrzepali jak jeszcze nigdy zatrzymywali wszystkie samochody i nie chcieli wziąść w łapę [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:35_________________________________________________radiowóz Siewierski No właśnie miałem Ci mówić na ten temat bo ich ostatnio poebało... :shocked: no pytam się gościa czy nie dało by się jakoś załatwić, że zmienię tylko żeby nie robił mi problemów i nie zabierał dowodu a on na to, że jest -21 i on nie stoi tu z własnej woli i jak się go komendant zapyta to co on mu powie - poyebany i że jeszcze idzie mi na rękę bo nie daje mi 500 mandatu tylko 50...[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:50_________________________________________________ Ale ja Cie lubie wkur... ... :decayed: tylko że przez to twoje wkur*wianie kiedyś rano obudzą mnie kominiarze i każą się kłaść na podłogę i co ja im wtedy powiem kolega żartował :polew: Racja. Żartować można ale nie ze wszystkiego bo to qrrwa państwo policyjne i chooj wie kto i gdzie to czyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oko a nie mogłeś wypiąć HIda ? przeca to jest P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oko a nie mogłeś wypiąć HIda ? przeca to jest P&P mogłem ale nie miałbym żarówek do lefrektorów, musiał bym wyjąć z halogenów a było -21 stopni i zamarzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oko czemu nie jedziesz na imprezę w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oko czemu nie jedziesz na imprezę w piątek możliwe że będę musiał spędzić nocke na brembo :/ dopiero we wtorek będę wiedział czy na 100% będę miał w ręce elementy do zabudowania. Jeżeli się okaże że nie będę ich miał to może pojade a jeżeli będą to specjalnie dla mnie będzie zaplanowany postój linii produkcyjnej więc nie mogę nawalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 siemka, Oko niezla akcja tylko że przez to twoje wkur*wianie kiedyś rano obudzą mnie kominiarze i każą się kłaść na podłogę i co ja im wtedy powiem kolega żartował :polew: ostatnio wlasnie z Okiem gadalismy na ten temat ze trzeba ograniczyc ta gadke bo czasem to przesada, tak jak kiedys byla akcja ze bylo kilku nowych oko podjechal a wszyscy daj ziolo daj ziolo a jeden z nowych byl z policji :gwizdanie: takze trzeba te gadki zostawic jak jestesmy w spradzonym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi