diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox:
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: Co tam Diman modzisz?
diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Stasiu a co z kasiorą przy odbiorze czy konto a nic nadzwyczajnego w końcu dorwałem nr tych osłon na lusterko fotochromatyczne i zamówiłem je u Stasia
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Stasiu a co z kasiorą przy odbiorze czy konto a nic nadzwyczajnego w końcu dorwałem nr tych osłon na lusterko fotochromatyczne i zamówiłem je u Stasia
stanley Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: no są już dawno to wezmę, a kase dasz im przy odbiorze ( cena ASO + 15% )
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: no są już dawno to wezmę, a kase dasz im przy odbiorze ( cena ASO + 15% ) :decayed:
diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: no są już dawno to wezmę, a kase dasz im przy odbiorze ( cena ASO + 15% ) a to nie chce możesz oddać
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: no są już dawno to wezmę, a kase dasz im przy odbiorze ( cena ASO + 15% ) a to nie chce możesz oddać :polew: Lusterko poczeka.
diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: no są już dawno to wezmę, a kase dasz im przy odbiorze ( cena ASO + 15% ) a to nie chce możesz oddać :polew: Lusterko poczeka. lusterko już dawno siedzi w aucie tylko kable widać ale aż tak mi nie przeszkadzały :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: no są już dawno to wezmę, a kase dasz im przy odbiorze ( cena ASO + 15% ) a to nie chce możesz oddać każdy chce żyć
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: czyli najebka
diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: czyli najebka i to nie głupi pomysł nie ma imprezy to się ją u Stasia zrobi :kox: :>
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: czyli najebka i to nie głupi pomysł nie ma imprezy to się ją u Stasia zrobi :kox: :> dobra namowiles mnie
diman Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 to pogadali :gwizdanie: bo gadka idzie na dwa fronty i tu i na PW :gwizdanie: albo na dwa baty BTW Diman - mam Ci odebrać te części i wozić ze sobą ? a masz już je? :kox: nic nie pisałeś jasne że odbieraj może uda mi się po nie wpaść w weekend :kox: czyli najebka i to nie głupi pomysł nie ma imprezy to się ją u Stasia zrobi :kox: :> dobra namowiles mnie :kox:
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc?
stanley Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend
Kędzior Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze
stanley Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 także tego :gwizdanie: na ktora mamy byc? nie ma mnie w weekend to zostaw klucze pod wycieraczka jak zawsze po prostu nie będe zamykał - jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi