Bulczas Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 o k**wa trening przed bukowiną zaliczony tylko po co mi to było : Sick3:
addassko Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 paru chciało kupic wiec jest okazja http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228193-BIZNESOWA-Nokia-E52-BEZ-SIMLOCK-a-!!-Wysy%B3ka-kurier-GRATIS
Grisza79 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 :hi:Jak tam Panowie, który kaca ma ? pewnie co drugi
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe... ładne towarzystwo widze się kroi Ja w ten weekend odpuszczam dzisiaj na 19 do pracki... Jakby ktoś chciał za free odkurzyć autko albo umyć to pracuje na stacji w Lędzinach możecie sobie wpaść umyć dzisiaj 19 do jutra 7 rano ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ---------- Ewentualnie jakiś Heniek w robocie na zapleczu
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 paru chciało kupic wiec jest okazja http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228193-BIZNESOWA-Nokia-E52-BEZ-SIMLOCK-a-!!-Wysy%B3ka-kurier-GRATIS ja chciałem ale chyba wezmę coś nowego jeszcze nie wiem jak się nie sprzeda to pomyślę...za 350
Gwoxdziu Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe... ładne towarzystwo widze się kroi Ja w ten weekend odpuszczam dzisiaj na 19 do pracki...Jakby ktoś chciał za free odkurzyć autko albo umyć to pracuje na stacji w Lędzinach możecie sobie wpaść umyć dzisiaj 19 do jutra 7 rano ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ---------- Ewentualnie jakiś Heniek w robocie na zapleczu szkoda ze nie moge prowadzic:P to bym podjechal ale niestety dobijam kaca he
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe... ładne towarzystwo widze się kroi Ja w ten weekend odpuszczam dzisiaj na 19 do pracki...Jakby ktoś chciał za free odkurzyć autko albo umyć to pracuje na stacji w Lędzinach możecie sobie wpaść umyć dzisiaj 19 do jutra 7 rano ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ---------- Ewentualnie jakiś Heniek w robocie na zapleczu Jak założę letni setup to chętnie skorzystam kiedyś chyba że to jednorazowa akcja
hubtychy Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe... ładne towarzystwo widze się kroi Ja w ten weekend odpuszczam dzisiaj na 19 do pracki... Jakby ktoś chciał za free odkurzyć autko albo umyć to pracuje na stacji w Lędzinach możecie sobie wpaść umyć dzisiaj 19 do jutra 7 rano ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ---------- Ewentualnie jakiś Heniek w robocie na zapleczu I dopiero teraz mówisz Za dużo wlałem w siebie a po pijaku nie jeżdżę
akjam Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe... ładne towarzystwo widze się kroi Ja w ten weekend odpuszczam dzisiaj na 19 do pracki...Jakby ktoś chciał za free odkurzyć autko albo umyć to pracuje na stacji w Lędzinach możecie sobie wpaść umyć dzisiaj 19 do jutra 7 rano ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ---------- Ewentualnie jakiś Heniek w robocie na zapleczu Kiedyś się skorzysta.
Rekomendowane odpowiedzi