stanley Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 hehe sie ma ale sie nie pije i tu jest twój błąd
stanley Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 curva, mała jeszcze nie śpi, chyba zaaplikuje jej zaraz piwo
hubtychy Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Zbyszek dzięki za węża.Dziś założyłem. Póki co się trzyma,ale tylko po mieście latałem. Jutro lecę na kato to dostanie w dvpę i zobaczymy. ---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:07 ---------- curva, mała jeszcze nie śpi, chyba zaaplikuje jej zaraz piwo Sama pianka powinna wystarczyć
zib0l Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Zbyszek dzięki za węża.Dziś założyłem.Póki co się trzyma,ale tylko po mieście latałem. Jutro lecę na kato to dostanie w dvpę i zobaczymy. spoko, ja po wirusie na nim jezdzilem i nic sie nie dzialo, ale wymienilem bo trafila sie za 50zl i lubie wiec wszystko ok tak jak ma byc:) moze ci posluzy albo sie po jakims czasie rozwali.... pozdro wez lapka i sprawdzimy na vagu bledy kiedy ---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ---------- Pany pomozscie http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228681-czy-podejdzie-ta-manetka
Kanar Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 :hi:w ten piękny pogodny poranek.. doceniam walory komunikacji miejskiej
akjam Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Dziś to ja lecę do Sieradza po furkę chyba...
stanley Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Akjam, Adassko - podajcie namiary gdzie byliście na Chorwacji....
Rekomendowane odpowiedzi