stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jeżeli będzie jutro fajna pogoda proponuję przenieść się na stare śmieci pod go-sport
Kędzior Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jeżeli będzie jutro fajna pogoda proponuję przenieść się na stare śmieci pod go-sport grozisz nam? Seski ty stara dupo najlepszego zebys sie szybko dorobil wlasnego mieszkania i zebysmy mieli gdzie imprezowac
Grisza79 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Stanley mam nadzieje że Ci władza nie uderzy do głowy...... Seski Najlepszego
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jeżeli będzie jutro fajna pogoda proponuję przenieść się na stare śmieci pod go-sport grozisz nam? Seski ty stara dupo najlepszego zebys sie szybko dorobil wlasnego mieszkania i zebysmy mieli gdzie imprezowac Trzeba go schlać - podpisze mi dokumenty kredytu na 300 tyś, na drugi dzień się obudzi i będzie miał mieszkanie - Miszka mu załatwi
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no ja już po wycieczce pssssssssyt musiałem inaczej bym tego nie przeżył
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 po piłeczce świątecznej! Zaebista pogoda do grania! Ja dziś może zmocze ryja... ZObaczymy jak to się wszystko dziś poukłada. Seski naj! Miszka kilka postów wyżej... Ja już nie pije... Dwie godziny później... musiałem...
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 po piłeczce świątecznej! Zaebista pogoda do grania! Ja dziś może zmocze ryja... ZObaczymy jak to się wszystko dziś poukłada. Seski naj! Miszka kilka postów wyżej... Ja już nie pije... Dwie godziny później... musiałem... nie dwie nie dwie więcej
hubtychy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Abstynencji dzien drugi Seski Najlepszego
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Abstynencji dzien drugi Seski Najlepszego warto się tak męczyć ? ja jeszcze dziś sobie pofolguję i od jutra znów detox
hubtychy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 warto nie warto ale trzeba:kwasny:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Widzę, że bardzo Ci źle z tym, że nie możesz walnąć piffka o 5ej rano jak wracasz z robo!
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no i po świętach, od jutra znowu zapierdol w robocie
A4 Mario Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no i po świętach, od jutra znowu zapierdol w robocie Jaki ty tam masz zapierdol ..... lajtowa robota ... przed kompem ...
Kędzior Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no i po świętach, od jutra znowu zapierdol w robocie Jaki ty tam masz zapierdol ..... lajtowa robota ... przed kompem ... ta przed kompem hehe caly dzien sie pewnie za laseczkami ugania
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no i po świętach, od jutra znowu zapierdol w robocie Jaki ty tam masz zapierdol ..... lajtowa robota ... przed kompem ... ta przed kompem hehe caly dzien sie pewnie za laseczkami ugania za Mirellką pewnie zapodaje z d*py do ryja - ach zazdroszczę
Rekomendowane odpowiedzi