Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

urzekła mnie ta historia :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nooo ... niestety była jednorazowa ... kolejne wyjazdy to albo samemu albo z jakimiś ziomkami z pracy czyli nic tylko picie itd .... nuda :decayed:

Opublikowano

czas spać :hi:

Opublikowano

Też może chwilę odpocznę... :wink:

Opublikowano
Dawaj gargamel! :sarcastic:

:grin:

Mario, czasem fajnie jest być singlem :naughty:

Dokladnie ... to była najlepsza delegacja... mało tego mielismy hotele blisko siebie ... centrum Brukseli ... :kox: to były fajne 2 tygodnie... tylko ja przyleciałem na weekend do PLi w poniedziałek znów leciałem a ona tam była całe 2 tygodnie ...:kox: bez [powrotu na weekend

Nooo ... niestety była jednorazowa ... kolejne wyjazdy to albo samemu albo z jakimiś ziomkami z pracy czyli nic tylko picie itd .... nuda :decayed:

hmmmm jeszcze 2 posty i by się nam Mari rozkleił :decayed:

Opublikowano
Dawaj gargamel! :sarcastic:

:grin:

Mario, czasem fajnie jest być singlem :naughty:

Dokladnie ... to była najlepsza delegacja... mało tego mielismy hotele blisko siebie ... centrum Brukseli ... :kox: to były fajne 2 tygodnie... tylko ja przyleciałem na weekend do PLi w poniedziałek znów leciałem a ona tam była całe 2 tygodnie ...:kox: bez [powrotu na weekend

hmmmm jeszcze 2 posty i by się nam Mari rozkleił :decayed:

Nie bój żaby ... :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
:naughty::naughty:
Opublikowano
Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. :doh:

Nie wiem jak lekko sie odkręca, ale jak przypałujesz powinno lekko ujść cisnienie przy odkręcaniu, jesli tak psytnie jak browar :naughty: to znaczy ze trzyma ok. w Korku ma latac bo to nie jest na sztywno. sp***rzać to może Ci tym przelewowym króccem, jak sprawdzisz korek to podwies na ten kruciec banke z wezykiem to sie okaze :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Cza się powoli zbierać... :wink4:

Opublikowano
Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. :doh:

Nie wiem jak lekko sie odkręca, ale jak przypałujesz powinno lekko ujść cisnienie przy odkręcaniu, jesli tak psytnie jak browar :naughty: to znaczy ze trzyma ok. w Korku ma latac bo to nie jest na sztywno. sp***rzać to może Ci tym przelewowym króccem, jak sprawdzisz korek to podwies na ten kruciec banke z wezykiem to sie okaze :decayed:

Właśnie po pałowaniu nie ma w ogóle ciśnienia jak odkręcam i mogę sobie go ruszyć małym paluszkiem. A tam wsumie na dole przy króćcu były takie małe kropelki :whistling:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Opublikowano
Opublikowano

ale ogien :kox::kox::kox:

Opublikowano

Pany to może by w piątek zrobić powtórkę z wigilii. Mario się upomina że na 3000 stron nic nie było więc można takie coś ogarnąć. Zamiast pod forum możemy się wbić gdzieś, jeśli by Wam pasowała piwniczka to dałoby radę załatwić ale to bym musiał wiedzieć chociaż dzień przed :naughty:

Takie cosik zaproponowałem na gliwickich: Co o tym myślicie? Jak dojdzie do skutku może wpadniecie :naughty:

Opublikowano

:siema:

ale ogien :kox::kox::kox:

Udany ŁYKend? :mysli::naughty:

Opublikowano

no kurrrr grubo, w sobote na kawalerskim bylem :kox: pierwsza kapiel w jeziorku w tym roku juz zaliczona :decayed: