A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 urzekła mnie ta historia Nooo ... niestety była jednorazowa ... kolejne wyjazdy to albo samemu albo z jakimiś ziomkami z pracy czyli nic tylko picie itd .... nuda
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dawaj gargamel! Mario, czasem fajnie jest być singlem Dokladnie ... to była najlepsza delegacja... mało tego mielismy hotele blisko siebie ... centrum Brukseli ... to były fajne 2 tygodnie... tylko ja przyleciałem na weekend do PLi w poniedziałek znów leciałem a ona tam była całe 2 tygodnie ... bez [powrotu na weekend urzekła mnie ta historia urzekła mnie ta historia Nooo ... niestety była jednorazowa ... kolejne wyjazdy to albo samemu albo z jakimiś ziomkami z pracy czyli nic tylko picie itd .... nuda hmmmm jeszcze 2 posty i by się nam Mari rozkleił
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dawaj gargamel! Mario, czasem fajnie jest być singlem Dokladnie ... to była najlepsza delegacja... mało tego mielismy hotele blisko siebie ... centrum Brukseli ... to były fajne 2 tygodnie... tylko ja przyleciałem na weekend do PLi w poniedziałek znów leciałem a ona tam była całe 2 tygodnie ... bez [powrotu na weekend urzekła mnie ta historia urzekła mnie ta historia Nooo ... niestety była jednorazowa ... kolejne wyjazdy to albo samemu albo z jakimiś ziomkami z pracy czyli nic tylko picie itd .... nuda hmmmm jeszcze 2 posty i by się nam Mari rozkleił Nie bój żaby ... :grin::grin::grin:
danielom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. Nie wiem jak lekko sie odkręca, ale jak przypałujesz powinno lekko ujść cisnienie przy odkręcaniu, jesli tak psytnie jak browar to znaczy ze trzyma ok. w Korku ma latac bo to nie jest na sztywno. sp***rzać to może Ci tym przelewowym króccem, jak sprawdzisz korek to podwies na ten kruciec banke z wezykiem to sie okaze
Bulczas Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. Nie wiem jak lekko sie odkręca, ale jak przypałujesz powinno lekko ujść cisnienie przy odkręcaniu, jesli tak psytnie jak browar to znaczy ze trzyma ok. w Korku ma latac bo to nie jest na sztywno. sp***rzać to może Ci tym przelewowym króccem, jak sprawdzisz korek to podwies na ten kruciec banke z wezykiem to sie okaze Właśnie po pałowaniu nie ma w ogóle ciśnienia jak odkręcam i mogę sobie go ruszyć małym paluszkiem. A tam wsumie na dole przy króćcu były takie małe kropelki
tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany to może by w piątek zrobić powtórkę z wigilii. Mario się upomina że na 3000 stron nic nie było więc można takie coś ogarnąć. Zamiast pod forum możemy się wbić gdzieś, jeśli by Wam pasowała piwniczka to dałoby radę załatwić ale to bym musiał wiedzieć chociaż dzień przed Takie cosik zaproponowałem na gliwickich: Co o tym myślicie? Jak dojdzie do skutku może wpadniecie
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no kurrrr grubo, w sobote na kawalerskim bylem pierwsza kapiel w jeziorku w tym roku juz zaliczona
Rekomendowane odpowiedzi