Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Barcelona napierała ale Chelsea nie do przejścia ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- karny, poprzeczka, później słupek cały czas napierali, jedna akcja Chelsea i bramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie oglądałem ale wynik mnie zaskoczył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 niesamowite emocje, całą butelkę pogryzłem z wody mineralnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobrze, że nie oglądałem. SPiżdżam spać... Narta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 też zawijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 :hi::hi::hi::hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha Ja i akjam specjalnie podjechalismy o 19.00 pod GoSport zeby "zgarnac" w razie potrzeby pod SCC kogos ale nie było nikogo wiec pojechalismy w nasze zimowe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wrzuc talara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wrzuc talara a Ty nie potrafisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wrzuc talara a Ty nie potrafisz ? :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 taki inteligentny młody człowiek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ale nudy chyba trzeba sp***dalać na chatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ale nudy chyba trzeba sp***dalać na chatę Ja mam jeszcze roboty na jakieś 2h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A ja dopiero jutro do robo. Dziś było tylko szkolenie Human Factor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi