Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 siemacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 siemacie cześć jak się czujesz ? lepiej już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 siemaciePo robocie czy dopiero wstałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a ja was wkurwie ja mam 9dni wolnego:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a ja was wkurwie ja mam 9dni wolnego:jerk: noi mnie wkurwiles Miszka a dzisiaj tez bez rewelacji Akjam oczywiscie ze po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha Ja i akjam specjalnie podjechalismy o 19.00 pod GoSport zeby "zgarnac" w razie potrzeby pod SCC kogos ale nie było nikogo wiec pojechalismy w nasze zimowe miejsce no mignął mi niebieski avant a za nim sedan,tylko że byłem po drugiej stronie parkingu....pojechałem za wami ale zanim dojechałem do rondka już was widać nie było to na ślepo zjechałem do podziemnego i to był ślepy strzał...ale co pozwiedzałem parking to moje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha Ja i akjam specjalnie podjechalismy o 19.00 pod GoSport zeby "zgarnac" w razie potrzeby pod SCC kogos ale nie było nikogo wiec pojechalismy w nasze zimowe miejsce no mignął mi niebieski avant a za nim sedan,tylko że byłem po drugiej stronie parkingu....pojechałem za wami ale zanim dojechałem do rondka już was widać nie było to na ślepo zjechałem do podziemnego i to był ślepy strzał...ale co pozwiedzałem parking to moje .... nie dogoniłeś tych zamulaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- akjam się pewnie bał bo miał "ogon" :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie dogoniłeś tych zamulaczy ? a gdzie tam....nie dali żadnych szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie dogoniłeś tych zamulaczy ? a gdzie tam....nie dali żadnych szans no niestety jak My z akjamem sie spotykamy na drodze to nie ma mocnych na nas ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- akjam się pewnie bał bo miał "ogon" :decayed: w klubie to tylko na + a szczegolnie zgrana ekipa "zamulaczy" z katowic ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Adaś meczyk dobry jestem za Chelsea w finale reszta mnie jebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RrTXMLlj7ys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wróciłem z kina. American Pie 5 polecam naprawdę już dawno się tak nie uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Monachium w Finale Ciekawy finał się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ladny meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 rzuty karne też niezły patus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wielkie gwiazdy i karnego leszcze nie umieja trafic ehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha Ja i akjam specjalnie podjechalismy o 19.00 pod GoSport zeby "zgarnac" w razie potrzeby pod SCC kogos ale nie było nikogo wiec pojechalismy w nasze zimowe miejsce no mignął mi niebieski avant a za nim sedan,tylko że byłem po drugiej stronie parkingu....pojechałem za wami ale zanim dojechałem do rondka już was widać nie było to na ślepo zjechałem do podziemnego i to był ślepy strzał...ale co pozwiedzałem parking to moje ....No trochę się pogoniliśmy... nie dogoniłeś tych zamulaczy ? a gdzie tam....nie dali żadnych szans Monachium w Finale Ciekawy finał się szykuje ladny meczyk wielkie gwiazdy i karnego leszcze nie umieja trafic ehhe Zawsze tak jest, że wielcy nie strzelają... Od razu powiedziałem, że CR7 nie strzeli pierwszego karnego! A tak wogóle to siema z wieczora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi