carpa84 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam taka nagłą sprawę otóż mój brat wybrał się w odwiedziny do Dąbrowy Górniczej passatem b5 i w nocy miał włamanie do auta. Auto nie zostało ukradzione tylko został rozwiercony zamek i uruchomił się alarm. I mam taką prośbę czy zna ktoś jakiegoś mechanika w okolicy który mógłby pomóc w uruchomieniu auta gdyż cały czas działa alarm i po ok 100 m odcina zapłon. Z góry dziękuję za pomoc. Nadal potrzebujesz pomocy ? Jeżeli tak pisz pw Zadzwonie do paru znajomych może coś się da zrobić Wielkie dzięki ale sprawa już załatwiona !!
Kędzior Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 wrocilema gdzie byles? :dance::dance:
addassko Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 wrocilema gdzie byles? :dance::dance:w Lesznie a pozniej w Kolonii
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 no nic tu sie ostatnio nie dzieje fakt i nawet zauważyłem, że to od momentu jak zacząłeś się tu więcej udzielać
Rekomendowane odpowiedzi