danielom Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 parking strzezony katowice - Mapy Google
Miszka82 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 No ale Panowie konkrety, albo jakieś pomysły. Tzn, płatny parking, ktoś ma garaż w okolicy lub może jakiś kolega klubowy byłby tak miły i podrzuciłby mnie z centrum pod adres i nazad Wiecie, nie po to ładuje kasę w samochód (nienaganny lakier) aby po jednej wizycie na jakimś osiedlu mieć auto zdemolowane 2 zasrane dni w środę na 3-4h popołudniu i w sobotę cały dzień i całą noc po co te czarne scenariusze ? stary szukasz na forum odpowiedzi na pytanie na które nikt Ci nie odpowie ( no chyba, że Talib ) Giszowiec...a tak na prawdę Nikiszowiec bo szopienicka 17A tam się znajduję to jest stara dzielnica górnicza i to że bloki - kamienice wyglądają na stare i takie są to nie znaczy, że tam największy patos w Katowicach, są gorsze dzielnice. Ja bym zostawił tam auto bez problemu ale wiesz za***ać mogą wszędzie.
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Hello No ale Panowie konkrety, albo jakieś pomysły. Tzn, płatny parking, ktoś ma garaż w okolicy lub może jakiś kolega klubowy byłby tak miły i podrzuciłby mnie z centrum pod adres i nazad Wiecie, nie po to ładuje kasę w samochód (nienaganny lakier) aby po jednej wizycie na jakimś osiedlu mieć auto zdemolowane 2 zasrane dni w środę na 3-4h popołudniu i w sobotę cały dzień i całą noc po co te czarne scenariusze ? stary szukasz na forum odpowiedzi na pytanie na które nikt Ci nie odpowie ( no chyba, że Talib ) Giszowiec...a tak na prawdę Nikiszowiec bo szopienicka 17A tam się znajduję to jest stara dzielnica górnicza i to że bloki - kamienice wyglądają na stare i takie są to nie znaczy, że tam największy patos w Katowicach, są gorsze dzielnice. Ja bym zostawił tam auto bez problemu ale wiesz za***ać mogą wszędzie. Miszka Ty to potrafisz podtrzymać na duchu ---------- Post dopisany at 01:43 ---------- Poprzedni post napisany at 01:41 ---------- parking strzezony katowice - Mapy Google konkret w końcu ziomal z okolicy
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam w dniu spota a czy grylla to się jeszcze okaże tak czy siak będę
Kuna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Miszka dzięki. Bo każdy gada straszne rzeczy, jak tam jest źle itp. Że zostawiając samochód już go nie zobaczysz, że wychodząc z samochodu od razu wpiernicz dostaniesz. Karne się tam dzisiaj przejechać obczaić co i jak
addassko Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Miszka dzięki. Bo każdy gada straszne rzeczy, jak tam jest źle itp. Że zostawiając samochód już go nie zobaczysz, że wychodząc z samochodu od razu wpiernicz dostaniesz. Karne się tam dzisiaj przejechać obczaić co i jak spokojnie zostaw i nic nie powinno Ci sie tam z autem stac a jak masz strach to wszedzie znajdziesz P strzezony i spokojna glowa a zaplacisz pare groszy - ja generalnie uwazam to za najlepszy pomysl a parkingow jest masa wszedzie
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kuna przestań, Katowice to nie trzeci świat Ja jestem kilka razy w miesiącu i nawet nie zastanawiam się gdzie stawiam. Poza tym nie mamy S6 czy S8 za pół bani aby mieli co kraść ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- A tak w ogóle Dzień Dobry
danielom Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kuna przestań, Katowice to nie trzeci świat Ja jestem kilka razy w miesiącu i nawet nie zastanawiam się gdzie stawiam. Poza tym nie mamy S6 czy S8 za pół bani aby mieli co kraść ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- A tak w ogóle Dzień Dobry Toś porównał :polew:
Kuna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 A się będę przejmował mam pełne AC Pytałem z ciekawości bo jakich opinii się nasłuchałem to masakra Ale widzę że jest tam tak jak wszędzie - u mnie w cale lepiej nie ma
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie słuchaj głupot, o koperniku w Gliwicach też wieści chodzą aby po 22.00 w ogóle na dwór nie wychodzić a całe życie tu spędziłem
krzysieksc83 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 dawno mnie tu nie było... gdzie macie miejscówkę na grila? lotnisko czy może już inna?
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 dawno mnie tu nie było... gdzie macie miejscówkę na grila? lotnisko czy może już inna? spotykamy się tam gdzie zawsze pod Go Sportem później gryll
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 dawno mnie tu nie było... gdzie macie miejscówkę na grila? lotnisko czy może już inna? spotykamy się tam gdzie zawsze pod Go Sportem później gryll ok, czyli przywiozę wuszty
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 dawno mnie tu nie było... gdzie macie miejscówkę na grila? lotnisko czy może już inna? spotykamy się tam gdzie zawsze pod Go Sportem później gryll ok, czyli przywiozę wuszty Postaram się być. Kto jeszcze dziś będzie?
Rekomendowane odpowiedzi