Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No ale Panowie konkrety, albo jakieś pomysły. Tzn, płatny parking, ktoś ma garaż w okolicy lub może jakiś kolega klubowy byłby tak miły i podrzuciłby mnie z centrum pod adres i nazad :decayed: Wiecie, nie po to ładuje kasę w samochód (nienaganny lakier) aby po jednej wizycie na jakimś osiedlu mieć auto zdemolowane :facepalm: 2 zasrane dni w środę na 3-4h popołudniu i w sobotę cały dzień i całą noc :kox:

po co te czarne scenariusze ? stary szukasz na forum odpowiedzi na pytanie na które nikt Ci nie odpowie ( no chyba, że Talib :sarcastic:) Giszowiec...a tak na prawdę Nikiszowiec bo szopienicka 17A tam się znajduję to jest stara dzielnica górnicza i to że bloki - kamienice wyglądają na stare i takie są to nie znaczy, że tam największy patos w Katowicach, są gorsze dzielnice. Ja bym zostawił tam auto bez problemu ale wiesz za***ać mogą wszędzie.

Opublikowano

Hello

No ale Panowie konkrety, albo jakieś pomysły. Tzn, płatny parking, ktoś ma garaż w okolicy lub może jakiś kolega klubowy byłby tak miły i podrzuciłby mnie z centrum pod adres i nazad :decayed: Wiecie, nie po to ładuje kasę w samochód (nienaganny lakier) aby po jednej wizycie na jakimś osiedlu mieć auto zdemolowane :facepalm: 2 zasrane dni w środę na 3-4h popołudniu i w sobotę cały dzień i całą noc :kox:

po co te czarne scenariusze ? stary szukasz na forum odpowiedzi na pytanie na które nikt Ci nie odpowie ( no chyba, że Talib :sarcastic:) Giszowiec...a tak na prawdę Nikiszowiec bo szopienicka 17A tam się znajduję to jest stara dzielnica górnicza i to że bloki - kamienice wyglądają na stare i takie są to nie znaczy, że tam największy patos w Katowicach, są gorsze dzielnice. Ja bym zostawił tam auto bez problemu ale wiesz za***ać mogą wszędzie.

Miszka Ty to potrafisz podtrzymać na duchu :decayed:

---------- Post dopisany at 01:43 ---------- Poprzedni post napisany at 01:41 ----------

konkret :thumbup1::yeah:

w końcu ziomal z okolicy :naughty::decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Witam w dniu spota a czy grylla to się jeszcze okaże tak czy siak będę

Opublikowano
Opublikowano

Miszka dzięki. Bo każdy gada straszne rzeczy, jak tam jest źle itp. Że zostawiając samochód już go nie zobaczysz, że wychodząc z samochodu od razu wpiernicz dostaniesz. Karne się tam dzisiaj przejechać obczaić co i jak :wink:

Opublikowano
Miszka dzięki. Bo każdy gada straszne rzeczy, jak tam jest źle itp. Że zostawiając samochód już go nie zobaczysz, że wychodząc z samochodu od razu wpiernicz dostaniesz. Karne się tam dzisiaj przejechać obczaić co i jak :wink:

spokojnie zostaw i nic nie powinno Ci sie tam z autem stac :hi:

a jak masz strach to wszedzie znajdziesz P strzezony i spokojna glowa a zaplacisz pare groszy - ja generalnie uwazam to za najlepszy pomysl a parkingow jest masa wszedzie :wink:

Opublikowano

Kuna przestań, Katowice to nie trzeci świat :doh: Ja jestem kilka razy w miesiącu i nawet nie zastanawiam się gdzie stawiam. Poza tym nie mamy S6 czy S8 za pół bani aby mieli co kraść :naughty:

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

A tak w ogóle Dzień Dobry :hi::decayed:

Opublikowano
Kuna przestań, Katowice to nie trzeci świat :doh: Ja jestem kilka razy w miesiącu i nawet nie zastanawiam się gdzie stawiam. Poza tym nie mamy S6 czy S8 za pół bani aby mieli co kraść :naughty:

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

A tak w ogóle Dzień Dobry :hi::decayed:

Toś porównał :polew::polew:

Opublikowano

A się będę przejmował mam pełne AC :grin: Pytałem z ciekawości bo jakich opinii się nasłuchałem to masakra :wink: Ale widzę że jest tam tak jak wszędzie - u mnie w cale lepiej nie ma :whistling:

Opublikowano

Nie słuchaj głupot, o koperniku w Gliwicach też wieści chodzą aby po 22.00 w ogóle na dwór nie wychodzić a całe życie tu spędziłem :naughty:

Opublikowano

dawno mnie tu nie było... gdzie macie miejscówkę na grila? lotnisko czy może już inna?

Opublikowano
dawno mnie tu nie było... gdzie macie miejscówkę na grila? lotnisko czy może już inna?

spotykamy się tam gdzie zawsze pod Go Sportem później gryll :naughty:

Opublikowano

ok, czyli przywiozę wuszty

Opublikowano

:bry:

ok, czyli przywiozę wuszty

:good: Postaram się być. :wink4: Kto jeszcze dziś będzie? :guma:
Opublikowano

Hmm może i ja bym przyjechał :D

Opublikowano
:naughty: ZBierać doopy i przyjeżdżać. :wink4: