diman Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ciepło jest to nikomu się nie chce przed kompem siedzieć
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana
diman Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana ja już swoje się na słońcu w robocie wygrzałem dzisiaj teraz się studzę
stanley Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana już wkrótce weekend
diman Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana już wkrótce weekend dokładnie środa minie tydzień ginie
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana już wkrótce weekend nocki do końca tygodnia ,a w wekend pod telefonem uziemiony więc lipa z zupy chmielowej.... btw 13.VII w Nałężu pod Bielskiem jest organizowany spocik z może wpadniecie na grila i zimną wódeczkę start ok 19...meta ok 20:15 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- 1 szofer(wybrany w drodze demokratycznego of korz losowania .....,etc.etc) od Was busem przyjedzie i potem odwiezie zwłoki
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana już wkrótce weekend nocki do końca tygodnia ,a w wekend pod telefonem uziemiony więc lipa z zupy chmielowej.... btw 13.VII w Nałężu pod Bielskiem jest organizowany spocik z może wpadniecie na grila i zimną wódeczkę start ok 19...meta ok 20:15 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- 1 szofer(wybrany w drodze demokratycznego of korz losowania .....,etc.etc) od Was busem przyjedzie i potem odwiezie zwłoki piątek 13-go to się nie może skończyć dobrze
A4 Mario Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja odpadam ... piątek spedzam z moją... jestem pantoflem... :decayed::decayed::decayed: A dzisę przekonalem jak słabo z kondycją... nie ma lipy trza pompować... prawie sie rozpłynołem z potu na korcie ... :whistling::whistling:
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 :naughty: Adaś :no::no: ....,Ty się na razie nie wychylaj bo wiedzą ,że wiesz gdzie to jest i za szofera fucha Ci przypadnie:decayed: psyt.... co za upał a ja w pracy kibluję do rana już wkrótce weekend nocki do końca tygodnia ,a w wekend pod telefonem uziemiony więc lipa z zupy chmielowej.... btw 13.VII w Nałężu pod Bielskiem jest organizowany spocik z może wpadniecie na grila i zimną wódeczkę start ok 19...meta ok 20:15 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- 1 szofer(wybrany w drodze demokratycznego of korz losowania .....,etc.etc) od Was busem przyjedzie i potem odwiezie zwłoki piątek 13-go to się nie może skończyć dobrze taki jest plan ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- Ja odpadam ... piątek spedzam z moją... jestem pantoflem... :decayed::decayed::decayed:A dzisę przekonalem jak słabo z kondycją... nie ma lipy trza pompować... prawie sie rozpłynołem z potu na korcie ... :whistling::whistling: stary napisz w końcu coś czego nie wiemy
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 no dobra żartowałem ........ tylko nie pisz ,że jednak przyjedziesz honorem się nie musisz unosić ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- nie no luz zapraszam w imieniu cesarockiej ekipy
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ja będę na szkoleniu do piątku więc na bank odpadam, po drugie nie piję
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ja będę na szkoleniu do piątku więc na bank odpadam, po drugie nie piję :polew::polew::polew: rozdupcyłeś mnie:grin:
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ja będę na szkoleniu do piątku więc na bank odpadam, po drugie nie piję :polew::polew::polew: rozdupcyłeś mnie:grin: ludzie się zmieniają .......ludzie tak ale nie ja
Rekomendowane odpowiedzi