Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciepło jest to nikomu się nie chce przed kompem siedzieć:whistling:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema

Opublikowano

psyt.... :naughty: co za upał :facepalm:

Opublikowano

:slina:

a ja w pracy kibluję do rana :facepalm:

Opublikowano

ja już swoje się na słońcu w robocie wygrzałem dzisiaj teraz się studzę :heat:

Opublikowano

już wkrótce weekend :wink::drinks:

Opublikowano

:hi:

juz weekend :decayed:

Opublikowano

dokładnie środa minie tydzień ginie :banan:

Opublikowano

nocki do końca tygodnia ,a w wekend pod telefonem uziemiony więc lipa z zupy chmielowej....

btw 13.VII w Nałężu pod Bielskiem jest organizowany spocik z :drunk: może wpadniecie na grila i zimną wódeczkę :naughty::wink::decayed: start ok 19...meta ok 20:15 :decayed:

---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

1 szofer(wybrany w drodze demokratycznego of korz losowania .....:bokser::baseball:,etc.etc) od Was busem przyjedzie i potem odwiezie zwłoki :decayed:

Opublikowano
:naughty::naughty:
Opublikowano

nocki do końca tygodnia ,a w wekend pod telefonem uziemiony więc lipa z zupy chmielowej....

btw 13.VII w Nałężu pod Bielskiem jest organizowany spocik z :drunk: może wpadniecie na grila i zimną wódeczkę :naughty::wink::decayed: start ok 19...meta ok 20:15 :decayed:

---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

1 szofer(wybrany w drodze demokratycznego of korz losowania .....:bokser::baseball:,etc.etc) od Was busem przyjedzie i potem odwiezie zwłoki :decayed:

piątek 13-go to się nie może skończyć dobrze :kox:

Opublikowano

Ja odpadam ... piątek spedzam z moją... jestem pantoflem... :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

A dzisę przekonalem jak słabo z kondycją... nie ma lipy trza pompować... prawie sie rozpłynołem z potu na korcie ... :whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano
:naughty::naughty:

Adaś :no::no::no::no: ....,Ty się na razie nie wychylaj bo wiedzą ,że wiesz gdzie to jest i za szofera fucha Ci przypadnie:decayed:

piątek 13-go to się nie może skończyć dobrze :kox:

:decayed: taki jest plan

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

Ja odpadam ... piątek spedzam z moją... jestem pantoflem... :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

A dzisę przekonalem jak słabo z kondycją... nie ma lipy trza pompować... prawie sie rozpłynołem z potu na korcie ... :whistling::whistling::whistling::whistling:

stary :facepalm:

napisz w końcu coś czego nie wiemy :decayed:

Opublikowano
:decayed::wink::grin::kwasny::facepalm::banan::jerk::kox::hi::naughty::polew::whistling::slina::doh::shock3::thumbdown:
Opublikowano

no dobra :wink: żartowałem ........

tylko nie pisz ,że jednak przyjedziesz :whistling:

honorem się nie musisz unosić :grin::decayed::grin::decayed::grin::decayed::grin::decayed:

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

nie no luz :decayed::wink: zapraszam w imieniu cesarockiej ekipy :decayed:

Opublikowano

ja będę na szkoleniu do piątku więc na bank odpadam, po drugie nie piję :decayed:

Opublikowano
ja będę na szkoleniu do piątku więc na bank odpadam, po drugie nie piję :decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

rozdupcyłeś mnie:grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

rozdupcyłeś mnie:grin:

ludzie się zmieniają :grin:.......ludzie tak ale nie ja :polew:

Opublikowano
:ok2::peace: