pajda Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 dzięki za spota Arturro, spróbuj tutaj, bdb mechanik, może jak nie on, to kogoś poleci CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes ja polecam chodz terminy z pewnoscia bede odległe pozdro jak auto? teraz jak w lodówce ? ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- no lodówka jak nic, trzeba w polarze siedzieć żeby się nie przeziębić
OKO Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 dzięki za spota Arturro, spróbuj tutaj, bdb mechanik, może jak nie on, to kogoś poleci CARTECH MYSŁOWICE Damian Duda- Warsztat elektromechaniki, Mechaniki Pojazdowej, Serwis klimatyzacji, Specjalizacja Mercedes ja polecam chodz terminy z pewnoscia bede odległe pozdro jak auto? teraz jak w lodówce ? ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- no lodówka jak nic, trzeba w polarze siedzieć żeby się nie przeziębić To przyjeżdżają częściej na spoty będziemy u Ciebie trzymać kielbache i mrozic napoje wyskokowe:naughty: ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------
OKO Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 to jak jutro o 20 napierdalamy w kule po meczu kule mogą się komuś przydac:whistling: Ja na 90% będę
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 jak dożyję to będę ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- na TVNie Cobra ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- Kabaret Limo - Zbuntowany Pimpuś - YouTube
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema laski jesli bedzie odpowiednia pogoda to ja oczywiscie bede na meczu:decayed:
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema laskijesli bedzie odpowiednia pogoda to ja oczywiscie bede na meczu:decayed: czyli taka jak ostatnio
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema stęsknił się ktoś za mną ??? za Toba nie, ale za Sylwia to pewnie ktos by sie znalazl hehe
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema stęsknił się ktoś za mną ??? za Toba nie, ale za Sylwia to pewnie ktos by sie znalazl hehe czyli już wiemy kto
Rekomendowane odpowiedzi