stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 który nie dał kasy ? podejrzani to Stasiu , Adaśko albo Akjam bo spierdolili najszybciej hahaha ja dawałem razem z Akjamem i Kędziorem no i wszystko jasne jak sie włącza te pedalskie uśmieszki , bo se musiałem skopiować z cytatu od Stasia teraz hahaha napisane mam , że Emotki są aktywne po lewej ustawienia -> Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG ma być zaznaczone ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- który nie dał kasy ? podejrzani to Stasiu , Adaśko albo Akjam bo spierdolili najszybciej hahaha ja dawałem razem z Akjamem i Kędziorem niedawales nieklam Adas niedal, zagadal sie bo lecial na trening mma ja pier**le idzie mi coraz gorzej zamiast coraz lepiej to tak jak mi -> to z braku sexu
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 to tak jak mi -> to z braku sexu trzeba isc na miasto i co wyrwac bo inaczej nic z tego
stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 to tak jak mi -> to z braku sexu trzeba isc na miasto i co wyrwac bo inaczej nic z tego ok. jutro mi pasuje, jak co to gramy w piłe od 23 do 1 w nocy. 2h powinny nam wystarczyć ?
keżor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 to tak jak mi -> to z braku sexu trzeba isc na miasto i co wyrwac bo inaczej nic z tego jakby to sex decydował o grze w piłke to sam bym ten mecz wygrał hahaha
stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 to tak jak mi -> to z braku sexu trzeba isc na miasto i co wyrwac bo inaczej nic z tego jakby to sex decydował o grze w piłke to sam bym ten mecz wygrał hahaha sex w samotności się nie liczy tak samo jak gang bang- bo wtedy to rozkłada się na kilka osób co innego np 4 laski i Ty
keżor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 po lewej ustawienia -> Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG ma być zaznaczone
stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 po lewej ustawienia -> Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG ma być zaznaczone
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 po lewej ustawienia -> Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG ma być zaznaczone Stasiu malo od 23 do 5rano minimum Keżor z reka sie nieliczy
stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 po lewej ustawienia -> Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG ma być zaznaczone Stasiu malo od 23 do 5rano minimum Keżor z reka sie nieliczy ale jakby keżor miał jakąś chętną łanie na gang bang, albo 4 chętne studentki na małe co nieco- to możemy jechać grupowo przed meczem
keżor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 ale jakby keżor miał jakąś chętną łanie na gang bang,
akjam Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 po lewej ustawienia -> Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor WYSIWYG ma być zaznaczone Stasiu malo od 23 do 5rano minimum Keżor z reka sie nieliczy ale jakby keżor miał jakąś chętną łanie na gang bang, albo 4 chętne studentki na małe co nieco- to możemy jechać grupowo przed meczem Miałbyś co nieco jakby Twoja to widziała... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- Spiżdżam do wyrka.
Rekomendowane odpowiedzi