stanley Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 jeszcze 8 h w robocie i weekend jeszcze 6h
hubtychy Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 jeszcze 8 h w robocie i weekend jeszcze 6h Ta a ja dopiero na 14 No ale wieczorem do odcinki
stanley Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 jeszcze 8 h w robocie i weekend jeszcze 6h Ta a ja dopiero na 14 No ale wieczorem do odcinki chlor
akjam Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Bez dwóch zdań ale każdy lubi to co lubi.
akjam Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Odnowa biologiczna - spiżdżam na basenik poszaleć z młodą. Si ja lejter.
hubtychy Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 jeszcze 8 h w robocie i weekend jeszcze 6h Ta a ja dopiero na 14 No ale wieczorem do odcinki chlor Bez dwóch zdań ale każdy lubi to co lubi. Tylko w weekendy w tygodniu ani kropelki
addassko Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Odnowa biologiczna - spiżdżam na basenik poszaleć z młodą. Si ja lejter. odnawiaj sie bo dzis nocka a ja dzis wieczor do odcinki
Adrenalina Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 widzę że wszyscy mają już plany na weekend
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 siemanko i weekendzik widzę że wszyscy mają już plany na weekend ja jeszcze niemam, i teraz jest moj weekend pijacy
Adrenalina Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 siemanko i weekendzik widzę że wszyscy mają już plany na weekend ja jeszcze niemam, i teraz jest moj weekend pijacy właśnie mi się przypomniało że chyba mieliśmy gdzieś wyjechać ze Stasiem za miasto
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 siemanko i weekendzik widzę że wszyscy mają już plany na weekend ja jeszcze niemam, i teraz jest moj weekend pijacy właśnie mi się przypomniało że chyba mieliśmy gdzieś wyjechać ze Stasiem za miasto za miasto to masz z kim innym jechac z tego co mi wiadomo
Adrenalina Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 siemanko i weekendzik widzę że wszyscy mają już plany na weekend ja jeszcze niemam, i teraz jest moj weekend pijacy właśnie mi się przypomniało że chyba mieliśmy gdzieś wyjechać ze Stasiem za miasto za miasto to masz z kim innym jechac z tego co mi wiadomo żebyś wiedział
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 siemanko i weekendzik widzę że wszyscy mają już plany na weekend ja jeszcze niemam, i teraz jest moj weekend pijacy właśnie mi się przypomniało że chyba mieliśmy gdzieś wyjechać ze Stasiem za miasto za miasto to masz z kim innym jechac z tego co mi wiadomo żebyś wiedział ja yhym bo ja was nieznam
Adrenalina Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 siemanko i weekendzik widzę że wszyscy mają już plany na weekend ja jeszcze niemam, i teraz jest moj weekend pijacy właśnie mi się przypomniało że chyba mieliśmy gdzieś wyjechać ze Stasiem za miasto za miasto to masz z kim innym jechac z tego co mi wiadomo żebyś wiedział ja yhym bo ja was nieznam jak widać nie za dobrze
Rekomendowane odpowiedzi