stanley Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 z wieczorka wskoczyłem na chwilkę coś ten Knurów ostatnio zarobiony
stanley Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 sezon u mnie wiec napinka w robocie to na którym piętrze teraz robota ?
Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 motorschaden tylko nie schaden wiec - motor kaput zamknij ryj wąski
diman Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 sezon u mnie wiec napinka w robocie to na którym piętrze teraz robota ? a niziutko na 3 piętrze na Bażantowie w Katowicach robimy 3 piętrowe domki i jeden 5 piętrowy
akjam Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 sezon u mnie wiec napinka w robocie to na którym piętrze teraz robota ? a niziutko na 3 piętrze na Bażantowie w Katowicach robimy 3 piętrowe domki i jeden 5 piętrowy Tam są fajne te domki...
stanley Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 sezon u mnie wiec napinka w robocie to na którym piętrze teraz robota ? a niziutko na 3 piętrze na Bażantowie w Katowicach robimy 3 piętrowe domki i jeden 5 piętrowy to rób dobrze, bo nigdy nie wiadomo....
akjam Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 sezon u mnie wiec napinka w robocie to na którym piętrze teraz robota ? a niziutko na 3 piętrze na Bażantowie w Katowicach robimy 3 piętrowe domki i jeden 5 piętrowy to rób dobrze, bo nigdy nie wiadomo.... No, no...
diman Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 sezon u mnie wiec napinka w robocie to na którym piętrze teraz robota ? a niziutko na 3 piętrze na Bażantowie w Katowicach robimy 3 piętrowe domki i jeden 5 piętrowy to rób dobrze, bo nigdy nie wiadomo.... nie no ma się rozumieć może kupisz to musi być porządnie zrobione żeby się nie lało na głowę
diman Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Spiżdżam Pany. DO jutra. narka ja też się ewakuuje na razie
oprych Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 jutro gryll ? Dołączam się do pytania bo nie wiem czy mam zabrać graty ?
Rekomendowane odpowiedzi