stanley Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 postaram się dojechać, ale raczej na grilu nie zostanę
Arturoo Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 ja nie dam rady bo będę w pracy po południu ale może w przyszłym tygodniu wpadnę na gryla
Arturoo Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- także ten tego kawalerowie ............................................. zróbcie jak uważacie :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 http://imageshack.us/a/img854/1101/onaty.jpg ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- także ten tego kawalerowie ............................................. zróbcie jak uważacie :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Ja bym powiedział że wole lane z beczki, chyba że ma kega, to by mnie zabiła
akjam Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 http://imageshack.us/a/img854/1101/onaty.jpg ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- także ten tego kawalerowie ............................................. zróbcie jak uważacie :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Ja bym powiedział że wole lane z beczki, chyba że ma kega, to by mnie zabiła Wyjątkowo przebiegła. :naughty:
stanley Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 http://imageshack.us/a/img854/1101/onaty.jpg ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- także ten tego kawalerowie ............................................. zróbcie jak uważacie :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Ja bym powiedział że wole lane z beczki, chyba że ma kega, to by mnie zabiła Wyjątkowo przebiegła. :naughty: jak to baba
oprych Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Będzie ten grill Może inaczej jak już będziecie na 3 stawach to za mnie wyluzcie i kupcie węgiel bo mogę się chwilę spóźnic
akjam Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Może jedzmy od razu na miejscówke? Ją mogę kupić węgiel. :cool1:A ktoś by ogarnął coś na ruszt i bułki i tym sposobem szybciej byśmy zjedli.
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 siemka ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- http://imageshack.us/a/img854/1101/onaty.jpg ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- także ten tego kawalerowie ............................................. zróbcie jak uważacie :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Ja bym powiedział że wole lane z beczki, chyba że ma kega, to by mnie zabiła Wyjątkowo przebiegła. :naughty: jak to baba dobre
Kędzior Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 siemacie laseczki ja nie dam rady bo będę w pracy po południu ale może w przyszłym tygodniu wpadnę na gryla dobrze ze napisales to za tydzien nieprzyjade hehe kawal z barem dobry PS. wspolczuje wam
Arturoo Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 siemacie laseczkija nie dam rady bo będę w pracy po południu ale może w przyszłym tygodniu wpadnę na gryla dobrze ze napisales to za tydzien nieprzyjade hehe ....spoko kawal z barem dobry PS. wspolczuje wam to było wrzucone ku przestrodze ale z tego co widać po frekwencji to już cosik o tym wiesz ................... hehe
Kędzior Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 to było wrzucone ku przestrodze ale z tego co widać po frekwencji to już cosik o tym wiesz ................... hehe no co ty, moja jest bardzo wyrozumiala pozwala mi samemu isc i zrobic zakupy :grin: kabaret młodych panów - sąd - YouTube :polew:
Rekomendowane odpowiedzi