ucho.77 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Panowie kto jedzie jutro na spota z Tychów
seves Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 nie słuchaj ich Akjam, 7 to bardzo szczęśliwe miejsce
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h
Bulczas Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h O git majonez. Ucho nie będzie problemu jak go z tydzień dwa potrzymam bo pewnie pierwszego oglądanego auta nie kupię bo by to było zbyt łatwe.
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h O git majonez. Ucho nie będzie problemu jak go z tydzień dwa potrzymam bo pewnie pierwszego oglądanego auta nie kupię bo by to było zbyt łatwe. co chcesz kupić ?
Bulczas Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h O git majonez. Ucho nie będzie problemu jak go z tydzień dwa potrzymam bo pewnie pierwszego oglądanego auta nie kupię bo by to było zbyt łatwe. co chcesz kupić ? Golfa z Tychów
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h O git majonez. Ucho nie będzie problemu jak go z tydzień dwa potrzymam bo pewnie pierwszego oglądanego auta nie kupię bo by to było zbyt łatwe. co chcesz kupić ? Golfa z Tychów to czujnik nie będzie potrzebny to czego szukasz gadaj a nie siej plotek
Bulczas Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h O git majonez. Ucho nie będzie problemu jak go z tydzień dwa potrzymam bo pewnie pierwszego oglądanego auta nie kupię bo by to było zbyt łatwe. co chcesz kupić ? Golfa z Tychów to czujnik nie będzie potrzebny to czego szukasz gadaj a nie siej plotek A kto sieje plotki. Co wszyscy tacy ciekawscy jakbym conajmniej szukał S4 B8
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 pytam z czystej ciekawości bo miałeś B5 sprzedałeś pojeździłeś kilka miesięcy Astrą i ciekawi mnie coś tam wymyślił
Bulczas Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No w kilka miesięcy raczej B8 się nie dorobiłem Będzie polift z Q na pokładzie, taki jest zamiar
ucho.77 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas mam dla Ciebie miernik od Ucha , będę jutro na spocie ale najprawdopodobniej się spóźnię 30 min do 1h O git majonez. Ucho nie będzie problemu jak go z tydzień dwa potrzymam bo pewnie pierwszego oglądanego auta nie kupię bo by to było zbyt łatwe. myślę że nie będzie problemu
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No w kilka miesięcy raczej B8 się nie dorobiłem Będzie polift z Q na pokładzie, taki jest zamiar na gnój ?
stanley Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No w kilka miesięcy raczej B8 się nie dorobiłem Będzie polift z Q na pokładzie, taki jest zamiar na gnój ? Q ma sens w dieslu od 200KM +
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No w kilka miesięcy raczej B8 się nie dorobiłem Będzie polift z Q na pokładzie, taki jest zamiar na gnój ? Q ma sens w dieslu od 200KM + czyli dłubnięte 1.8T albo S4
stanley Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No w kilka miesięcy raczej B8 się nie dorobiłem Będzie polift z Q na pokładzie, taki jest zamiar na gnój ? Q ma sens w dieslu od 200KM + czyli dłubnięte 1.8T albo S4 albo ATJ po niezłym koksie
Arturoo Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Q ogólnie ma sens nawet z 1Z na pokładzie ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- No w kilka miesięcy raczej B8 się nie dorobiłem Będzie polift z Q na pokładzie, taki jest zamiar na gnój ? Q ma sens w dieslu od 200KM +:naghty: A do głupawki to 300ps'ów było by git
A4 Mario Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Bulczas szukaj ładnej B5 tak jak napisałeś w Q i jest OK ... auto to nie wszystko ...
Rekomendowane odpowiedzi