Kędzior Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 dzieki Krzysiek za szybki powrot masz tam jakis programik wrzucony czy seria? podobno coś namieszane ale nie wiem dokładnie ty za to ładnie szłeś ja obstawiam ze mam cos w granicach 150 ale niewiem dokladnie. pewnie teraz bedziesz musial caly przod umyc z dymu hehe bardzo sie musiales hamowac jak jechales za mna? czy cisles caly czas? bo w lusterku wydawalo mi sie ze cie przytrzymuje
PiterA4 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 kto to ? clopaczek 18lat raper tworzyl rap o jednosladach
akjam Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 kto to ? clopaczek 18lat raper tworzyl rap o jednosladach Szkoda chłopa.
krzysieksc83 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 dzieki Krzysiek za szybki powrot masz tam jakis programik wrzucony czy seria? podobno coś namieszane ale nie wiem dokładnie ty za to ładnie szłeś ja obstawiam ze mam cos w granicach 150 ale niewiem dokladnie. pewnie teraz bedziesz musial caly przod umyc z dymu hehe bardzo sie musiales hamowac jak jechales za mna? czy cisles caly czas? bo w lusterku wydawalo mi sie ze cie przytrzymuje nie trzymałeś za bardzo ja też nie cisnąłem bo bym wyleciał z drogi na tym zawieszeniu, ale faktem jest że kopcisz jak hucie katowice:decayed:
Kędzior Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 dzieki Krzysiek za szybki powrot masz tam jakis programik wrzucony czy seria? podobno coś namieszane ale nie wiem dokładnie ty za to ładnie szłeś ja obstawiam ze mam cos w granicach 150 ale niewiem dokladnie. pewnie teraz bedziesz musial caly przod umyc z dymu hehe bardzo sie musiales hamowac jak jechales za mna? czy cisles caly czas? bo w lusterku wydawalo mi sie ze cie przytrzymuje nie trzymałeś za bardzo ja też nie cisnąłem bo bym wyleciał z drogi na tym zawieszeniu, ale faktem jest że kopcisz jak hucie katowice:decayed: zaslona dymna hehe
stanley Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Bulczas, te ogłoszenia zwróciły moją uwagę, ale to do głębszej weryfikacji, bo przyznam, że nawet nie przyglądałem się szczegółowo zdjęciom Oferta - Audi A4 - AUDI A4 QUATTRO POJ. SILNIKA 1.8 TURBO 150KM ROK PRODUKCJI 1999 PRZEBIEG 226.000km- KS.SERWISOWA SKRZYNIA BIEG Oferta - Audi A4 - AUDI A4 QUATTRO SILNIK 1.9 TDI 116 KM PRZEBIEG 187 TYS FILTR POWIETRZA K&N KIEROWNICA SKÓRZANA SKRZYNIA 6 BIEGOWA ALUMINIOW Oferta - Audi A4 - Witam! Mam do sprzedania Audi A4 Quattro z roku 2001 pełny z silnikiem 1,9 TDI 116 KN, oraz z 6-biegową skrzynią biegów. Auto p 1999 Audi A4 1.9 TDI klimatronic XENON LANSCAR (2635866832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Oferta - Audi A4 - Witam, Sprzedam samochód marki Audi A4 1,8Turbo Quattro Avant 180KM (seryjnie, silnik AJL). Auto służy mi od 2008 roku kiedy zosta Oferta - Audi A4 - SAMOCHÓD ZOSTAŁ SPROWADZONY DO POLSKI Z NIEMIEC AUTO ZAKUPIONE OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA SAMOCHÓD NIE WYMAGA ABSOLUTNIE ŻADNEG
Bulczas Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Bulczas, te ogłoszenia zwróciły moją uwagę, ale to do głębszej weryfikacji, bo przyznam, że nawet nie przyglądałem się szczegółowo zdjęciom Oferta - Audi A4 - AUDI A4 QUATTRO POJ. SILNIKA 1.8 TURBO 150KM ROK PRODUKCJI 1999 PRZEBIEG 226.000km- KS.SERWISOWA SKRZYNIA BIEG Oferta - Audi A4 - AUDI A4 QUATTRO SILNIK 1.9 TDI 116 KM PRZEBIEG 187 TYS FILTR POWIETRZA K&N KIEROWNICA SKÓRZANA SKRZYNIA 6 BIEGOWA ALUMINIOW Oferta - Audi A4 - Witam! Mam do sprzedania Audi A4 Quattro z roku 2001 pełny z silnikiem 1,9 TDI 116 KN, oraz z 6-biegową skrzynią biegów. Auto p 1999 Audi A4 1.9 TDI klimatronic XENON LANSCAR (2635866832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Oferta - Audi A4 - Witam, Sprzedam samochód marki Audi A4 1,8Turbo Quattro Avant 180KM (seryjnie, silnik AJL). Auto służy mi od 2008 roku kiedy zosta Oferta - Audi A4 - SAMOCHÓD ZOSTAŁ SPROWADZONY DO POLSKI Z NIEMIEC AUTO ZAKUPIONE OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA SAMOCHÓD NIE WYMAGA ABSOLUTNIE ŻADNEG Ta pierwsza jest fajna ale kuźwa ma paskudne granatowe wnętrze Ogólnie szału nie ma a wybory tym bardziej
Bulczas Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No niestety. Q fajnie jakby było ale jakąś zadbaną ośką nie pogardzę
stanley Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No niestety. Q fajnie jakby było ale jakąś zadbaną ośką nie pogardzę znajomy ma fajnego Golfa IV na sprzedaż
Bulczas Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No niestety. Q fajnie jakby było ale jakąś zadbaną ośką nie pogardzę znajomy ma fajnego Golfa IV na sprzedaż Od gejów, narkomanów nie kupuje
stanley Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No niestety. Q fajnie jakby było ale jakąś zadbaną ośką nie pogardzę znajomy ma fajnego Golfa IV na sprzedaż Od gejów, narkomanów nie kupuje On jest tylko zwykłym pedałem i ćpunem chyba, że to dwie różne osoby
Kędzior Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Bulczas, te ogłoszenia zwróciły moją uwagę, ale to do głębszej weryfikacji, bo przyznam, że nawet nie przyglądałem się szczegółowo zdjęciom Oferta - Audi A4 - AUDI A4 QUATTRO POJ. SILNIKA 1.8 TURBO 150KM ROK PRODUKCJI 1999 PRZEBIEG 226.000km- KS.SERWISOWA SKRZYNIA BIEG Oferta - Audi A4 - AUDI A4 QUATTRO SILNIK 1.9 TDI 116 KM PRZEBIEG 187 TYS FILTR POWIETRZA K&N KIEROWNICA SKÓRZANA SKRZYNIA 6 BIEGOWA ALUMINIOW Oferta - Audi A4 - Witam! Mam do sprzedania Audi A4 Quattro z roku 2001 pełny z silnikiem 1,9 TDI 116 KN, oraz z 6-biegową skrzynią biegów. Auto p 1999 Audi A4 1.9 TDI klimatronic XENON LANSCAR (2635866832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Oferta - Audi A4 - Witam, Sprzedam samochód marki Audi A4 1,8Turbo Quattro Avant 180KM (seryjnie, silnik AJL). Auto służy mi od 2008 roku kiedy zosta Oferta - Audi A4 - SAMOCHÓD ZOSTAŁ SPROWADZONY DO POLSKI Z NIEMIEC AUTO ZAKUPIONE OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA SAMOCHÓD NIE WYMAGA ABSOLUTNIE ŻADNEG ostatnia najfajniejsza
Bulczas Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No niestety. Q fajnie jakby było ale jakąś zadbaną ośką nie pogardzę znajomy ma fajnego Golfa IV na sprzedaż Od gejów, narkomanów nie kupuje On jest tylko zwykłym pedałem i ćpunem chyba, że to dwie różne osoby Nie znam człowieka
PiterA4 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No niestety. Q fajnie jakby było ale jakąś zadbaną ośką nie pogardzę znajomy ma fajnego Golfa IV na sprzedaż Od gejów, narkomanów nie kupuje On jest tylko zwykłym pedałem i ćpunem chyba, że to dwie różne osoby Nie znam człowieka
Rekomendowane odpowiedzi