Bulczas Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać
stanley Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać napewno nie kupuj zamienników bo są do d.....
Kędzior Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać ja kupilem kompletne lusterka bo na allegro nic ciekawego nei bylo wiec wolalem troche wiecej dolozyc i kupic w lepszym stanie bo nie dosc ze mialem wklady hujowe to obudowa lusterek tez miejscami byly pekniete
oprych Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 KĘDZIOR będziesz we wtorek może inaczej musisz być muszę coś zobaczyć w twoim Lambo
Kędzior Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 planuje byc Bulczas jest kilka zestawow do kupienie na forum duzego angola
Bulczas Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Ten huzio chyba ma nawet w kolorze muszę do niego napisać
Pucek Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać napewno nie kupuj zamienników bo są do d..... Stasiu, a ile kosztuje ori lewe grzane?
stanley Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać napewno nie kupuj zamienników bo są do d..... Stasiu, a ile kosztuje ori lewe grzane? coś ok 250zł
tomaszstn Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać napewno nie kupuj zamienników bo są do d..... Stasiu, a ile kosztuje ori lewe grzane? w cenie jednego kupisz 2 od skody (octavia, fabia) ori, grzane
Kędzior Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Ten huzio chyba ma nawet w kolorze muszę do niego napisać huzio i jeszcze chyba dwie osoby ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Niestety z elektryki jestem zielony. Też mam właśnie wkłady to bani i muszę coś poszukać napewno nie kupuj zamienników bo są do d..... Stasiu, a ile kosztuje ori lewe grzane? w cenie jednego kupisz 2 od skody (octavia, fabia) ori, grzane albo kompletne uzywane
tomaszstn Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 ale używka może być w różnym stanie a tak masz nówkę ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- i grzanie w większości przypadków już jest zwalone
Kędzior Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 ale używka może być w różnym stanie a tak masz nówkę mi sie udalo trafic i jest w super stanie
Kędzior Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 miałeś szczęście jak widac nie do konca http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/el-skladane-lusterka-problem-247240/
tomaszstn Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Zaraz Ci podpowiedzą i to ogarniesz
Kędzior Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Akjam zamawiales ta turbine? Tomasz mam nadzieje ze skonczy sie na tym ze wystarczy ze wepne przekaznik w gniazdo (o ile jest tam gniazdo) a nie ze bede musial robic jakis dodatkowych instalek
Bulczas Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Myślę że sam przekaźnik nie wystarczy. Pewnie trzeba całą instalkę robić bo nie miałeś tego w serii
Rekomendowane odpowiedzi