stanley Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja bylem sie przejechac z ojcem czarnula i wpadlismy w poslizg przy 70 ale udalo mi sie na szczescie opanowac auto, stary sie prawie juz posral hehe niepowiem mi tez bylo goraco hehe to pewnie fajne tam macie opony
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja bylem sie przejechac z ojcem czarnula i wpadlismy w poslizg przy 70 ale udalo mi sie na szczescie opanowac auto, stary sie prawie juz posral hehe niepowiem mi tez bylo goraco hehe to pewnie fajne tam macie opony pewnie na sezon lub dwa zależy jak kto jeździ
stanley Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja bylem sie przejechac z ojcem czarnula i wpadlismy w poslizg przy 70 ale udalo mi sie na szczescie opanowac auto, stary sie prawie juz posral hehe niepowiem mi tez bylo goraco hehe to pewnie fajne tam macie opony pewnie na sezon lub dwa zależy jak kto jeździ true
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja bylem sie przejechac z ojcem czarnula i wpadlismy w poslizg przy 70 ale udalo mi sie na szczescie opanowac auto, stary sie prawie juz posral hehe niepowiem mi tez bylo goraco hehe to pewnie fajne tam macie opony pewnie na sezon lub dwa zależy jak kto jeździ hehehe zalezy od jazdy :grin::grin: opony zimowe bieznika sporo ale pewnie dlugo wieczne i dlatego hehe
stanley Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja bylem sie przejechac z ojcem czarnula i wpadlismy w poslizg przy 70 ale udalo mi sie na szczescie opanowac auto, stary sie prawie juz posral hehe niepowiem mi tez bylo goraco hehe to pewnie fajne tam macie opony pewnie na sezon lub dwa zależy jak kto jeździ hehehe zalezy od jazdy :grin::grin: opony zimowe bieznika sporo ale pewnie dlugo wieczne i dlatego hehe masz zdjęcia tego padła ?
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 idz zobacz swoja i wyobraz sobie za masz automat
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pany jak już gadamy o motoryzacji to jakiego busa, a w zasadzie 6-8 osobówkę, coś jak Vito/ Carravelle ? do 20k co polecicie ?
stanley Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 idz zobacz swoja i wyobraz sobie za masz automat kolor to nie wszystko
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pany jak już gadamy o motoryzacji to jakiego busa, a w zasadzie 6-8 osobówkę, coś jak Vito/ Carravelle ? do 20k co polecicie ? traffica ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- idz zobacz swoja i wyobraz sobie za masz automat kolor to nie wszystko dziwi mnie tylko ze niema jakiegos malunku na klapie od paliwa
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pany jak już gadamy o motoryzacji to jakiego busa, a w zasadzie 6-8 osobówkę, coś jak Vito/ Carravelle ? do 20k co polecicie ? dodge carawan znajomy ma super sprawa
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 miszka upomnij się we wtorek o płytę jak się uda zjechać to wpadnę na chwilę na spota
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 tez mi sie podoba ale chyba paliwa duza wypija
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 takie coś to tylko z podtlenkiem ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- bo fane jest tylko to spalanie
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 on ma go zagazowanego to ok12 pali i jest czym jechać jak potrzeba to demontuje 2 tylne kanapy i luk bagażowy ponad 2 metry
Arturoo Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pany jak już gadamy o motoryzacji to jakiego busa, a w zasadzie 6-8 osobówkę, coś jak Vito/ Carravelle ? do 20k co polecicie ? boxer pełgeota
Rekomendowane odpowiedzi