kamilus Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a nie ma tam czasem jakiegos ori wzmaka wbudowanego ? bo cos brat mi mowil ale no nie znam sie. Tak czy siak mialem w planach kupic
Miszka82 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a nie ma tam czasem jakiegos ori wzmaka wbudowanego ? bo cos brat mi mowil ale no nie znam sie. Tak czy siak mialem w planach kupic to już ktoś inny musi się wypowiedzieć, nie znam się które wersje miały, a które nie ja nie miałem
Mitshi Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Z tego co wiem B5 w sedanie trafiały się różne, niektóre miały wzmaka inne nie. To się jakoś po kodach wyposażenia sprawdza, ale jak to nie wiem.
kamilus Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 jak co czekam dalej na jakies info od ludzi ktorzy siedza w temacie
Kędzior Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 byly wzmaki jesli byl tez sub z tego co mi przynajmniej tlumaczyli. ja bym zrobil tak jak mowi miszka zalozyc ori glosniki i do tego wzmak + skrzynia, ewentualnie szukac bose
Mitshi Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Z tego co mi wiadomo, aby zamontować bose trzeba zmieniać całą wiązkę kabli od radia do wzmacniacza i od wzmacniacza do głośników.
hubtychy Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Tak na lepszy humorek z rana :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ori wzmak jest w sedanie przy lewym tylnym głośniku . Ja u siebie wkładałem hertz'a p/t 13'/16'. Cycków nie urywa ale jak dla mnie spoko jest
addassko Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 siema w ten spotowy dzionek
stanley Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Myślę, że od listopada zmienimy miejsce spotów na SCC Czyli zostały dwa spoty na Dolinie pod Realem
addassko Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Myślę, że od listopada zmienimy miejsce spotów na SCC Czyli zostały dwa spoty na Dolinie pod Realem popieram i potwierdzam
kamilus Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Z tego co mi wiadomo, aby zamontować bose trzeba zmieniać całą wiązkę kabli od radia do wzmacniacza i od wzmacniacza do głośników. przemyslalem wszystko i jednak chcialem zakupic jakis nowy sprzęt do wielkosci ktora jest seryjnie no i dobrze wygluszyc przod Tylko dalej nie wiem co kupic..
A4 Mario Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 I co będzie ktos dzisiaj ???
stanley Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 I co będzie ktos dzisiaj ??? głupie pytanie
addassko Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 I co będzie ktos dzisiaj ??? głupie pytanie Mario, Mario pytasz o tak oczywiste sprawy
Rekomendowane odpowiedzi