akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe Mario wybywa z młodą kosteczki na Słowacji wymoczyć no to go wjebałeś, teraz Kędzior musi przyjechać wymysle inna wymowke hehe u ciebie Artur bede chcial sprawdzic jak ci gra przedni zestaw glosniczkow Powiedz to co zawsze Czyli, że spałeś czy coś tam i będzie git. I tak Ci nikt nie uwierzy.:decayed:
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe Mario wybywa z młodą kosteczki na Słowacji wymoczyć no to go wjebałeś, teraz Kędzior musi przyjechać wymysle inna wymowke hehe u ciebie Artur bede chcial sprawdzic jak ci gra przedni zestaw glosniczkow zwykle brzęczki ....tańsze od serii
Kędzior Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 ok powiem prawde. doszly mnie sluchy ze Mario ma przyjechac wiec mi sie odechcialo hehe Mario wybywa z młodą kosteczki na Słowacji wymoczyć no to go wjebałeś, teraz Kędzior musi przyjechać wymysle inna wymowke hehe u ciebie Artur bede chcial sprawdzic jak ci gra przedni zestaw glosniczkow zwykle brzęczki ....tańsze od serii posluchamy obcenimy wy chyba bardzo za mna na tych spotach tesknicie ze tak sie czepiacie ze nie przyjezdzam ostatnio
Kędzior Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 :kox::kox: ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ---------- Noooooo...:decayed: po huju hehhe
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 http://files.gadu-gadu.pl/porsche-panamera-carlex-design-7166738215fadde9ebd4c83ccc27c9026d673373.jpg :kox::kox: ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ---------- Noooooo...:decayed: po huju hehhe :decayed::decayed:a jednak :naughty:
akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 :wink: No! Nie bądź miętki. Ja jak będę miał już jutro furke to bankowo będę.
akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Ja też powoli się zbieram. Jakiś filmik może jeszcze...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 AUDI S4 4.2 420 PS * SREWISOWANY * ZAREJESTROWANY (2718636224) - motoAllegromiszka bierz c**jowy kolor , jeden z gorszych jak dla mnie no i bez relingów
akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Kolor rzeczywiście kapa ale całą reszta by dała radę! Recaro by mi spasowało.
oprych Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 ja dzisiaj sobie wstaje rano ubieram się łyk bąbelków i do autka zajeżdżam do pracy jakby nigdy nic przebrałem sie i na zjazd a tu wpada kierownik i mówi " wypierda.... do domu i wstawić sie do pracy na popo" ręce mi opadły ; no i kapa na spota nie dotre
oprych Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Weź uż'eta ..... jakbym jeszcze mial
Rekomendowane odpowiedzi