A4 Mario Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Setka i to taka bez menopauzy ... :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Kędzior ....Ty trochę do pracy dojeżdżasz :decayed::decayed::decayed::decayed:
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 siemanko Adas najlepszego ty stary rowerze Kędzior ....Ty trochę do pracy dojeżdżasz :decayed::decayed::decayed::decayed:http://img706.imageshack.us/img706/633/imag0715d.jpg noi teraz sie wydalo, :decayed:
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcek84YyLg1qzcv7no1_500.gif :naughty:
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 panowie jak najtaniej wyslac fele z oponami? jaka firma najtaniej wyjdzie?
Mitshi Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Kurierem? DHL to raczej droga opcja, z tego co się orientowałem to siódemka jest w miarę przystępna cenowo i dba o towar, UPS też. Poszukaj na ich stronach w cennikach.
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Sprzedałeś fele i bierzesz coś dla siebie? Te z Myszkowa? Oglądałeś je w końcu?
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 w każdej firmie kurierskiej zapłacisz jak zwykły szary obywatel - czyli drogo, aby najtaniej wysłać felgi to po pierwsze muszą być zapakowane w karton o regularnych kształtach - czyli sześcian o podstawie kwadratu lub prostokąta i jego wymiary nie powinny przekraczać 120x60x40 i długość najdłuższego boku nie powinna przekroczyć 120cm - w różnych firmach kurierskich jest podobnie choć te wymiary nieznacznie się różnią, aby paczka była liczona jako standard czyli bez dodatkowych opłat powinna ważyć do 35kg. Dużo taniej będziesz miał jak znajdziesz jakiegoś znajomego który prowadzi działalność gosp i wysyła dużo paczek miesięcznie wtedy taki klient ma zupełnie inną cenę za paczkę. co do najtańszych firm kurierskich to bez wątpienie k-ex, gls, siodemka.Podejrzewam, że jak wyślesz prywatnie zapłacisz około 150zł za 4szt, gdybyś znał kogoś kto dużo wysyła to cena będzie 2/3 tańsza
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 To fakt. Jak ja chciałem wysłać zderzak (przód i tył) to miałem właśnie z tym problem. Chciałem wysłać od kumpla z firmy bo jak normalnie bym chciał zapłacić to fortune by mnie to kosztowało, bo niewymiarowy, etc. Ale jak się okazało, że chcę wysłać od niego ze sklepu (miał podpisaną umowę na wysyłkę z siódemką i jeszcze jakąś firmą kurierską) to po tym jak zamówił kuriera i przyjechał po przesyłkę do zabrania to odmówił bo widać było, że to był zderzak (kształt opakowania) a umowa nie obowiązywała na części samochodowe. Ostatecznie wysłałem POCZTEXem i na serio tanio wyszło.
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Sprzedałeś fele i bierzesz coś dla siebie? Te z Myszkowa? Oglądałeś je w końcu? na zime prawdopodobnie bede kupowal, jutro bede wiedzial na 100%
akjam Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Sprzedałeś fele i bierzesz coś dla siebie? Te z Myszkowa? Oglądałeś je w końcu? na zime prawdopodobnie bede kupowal, jutro bede wiedzial na 100% To jakiego rozmiairu szukasz na zimę?
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 dwadziścia ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- akjam jak robisz w środę ? będę na Pyrzowicach
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 dwadziścia ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- akjam jak robisz w środę ? będę na Pyrzowicach no chyba szerokości centymetrów:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi