Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Oferta - BMW 730 - TEDE sprzedaje swoje BMW prawdziwe auto z hiphopową przeszłością. Flagowy model marki BMW, seria 7 model E65 z listopada 2002 ro
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Pajda Ty masz psa ? nie o co chodziło z tym psem ?
stanley Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Pajda Ty masz psa ? nie o co chodziło z tym psem ? pewnie myślał, że widział Cię na Brzęczkach z psem
hubtychy Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Pajda Ty masz psa ?A co przejechałeś dziś coś?Aż takim sadystą nie jestem Pajda Ty masz psa ? nie o co chodziło z tym psem ? pewnie myślał, że widział Cię na Brzęczkach z psem Ja nie,ale moja myślała że masz psa
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 kladkę obok mieszka koleś co ma psa i też jeździ audikiem ale niebieskim
hubtychy Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 kladkę obok mieszka koleś co ma psa i też jeździ audikiem ale niebieskim :polew::polew::polew: ale ona po foto z Miszką patrzyła a nie po aucie i powiedziała że jakaś znajoma gęba
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 kladkę obok mieszka koleś co ma psa i też jeździ audikiem ale niebieskim :polew::polew::polew: ale ona po foto z Miszką patrzyła a nie po aucie i powiedziała że jakaś znajoma gęba jakim foto? a ja twoja ma na imie i nazwisko?
Miszka82 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 kladkę obok mieszka koleś co ma psa i też jeździ audikiem ale niebieskim :polew::polew::polew: ale ona po foto z Miszką patrzyła a nie po aucie i powiedziała że jakaś znajoma gęba Twoja stara
Miszka82 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 klei nie klei ale jak ktoś pier**li bo wypił dwa głębsze
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 kladkę obok mieszka koleś co ma psa i też jeździ audikiem ale niebieskim :polew::polew::polew: ale ona po foto z Miszką patrzyła a nie po aucie i powiedziała że jakaś znajoma gęba Twoja stara że co bo nie kumam ?
hubtychy Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 kladkę obok mieszka koleś co ma psa i też jeździ audikiem ale niebieskim :polew::polew::polew: ale ona po foto z Miszką patrzyła a nie po aucie i powiedziała że jakaś znajoma gęba jakim foto? a ja twoja ma na imie i nazwisko? To foto co wrzuciłeś spod salonu mesia z Miszką. My dopiero tam mieszkamy od Lipca tak że mało prawdopodobne żebyś ją znał ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- klei nie klei ale jak ktoś pier**li bo wypił dwa głębsze Mówisz o sobie ???
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 z jakim miszka, musisz chyba sie udać do okulisty kolego na zdjęciu jestem ze stanleyem, zdjecie z niemiec za starych czasów, nie stanley pamietasz?
stanley Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 w sumie to z miszką jesteśmy podobni
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 w sumie to z miszką jesteśmy podobni no kaj tam jak ten transport jutro ? jest czy nie ?
hubtychy Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 z jakim miszka, musisz chyba sie udać do okulisty kolego na zdjęciu jestem ze stanleyem, zdjecie z niemiec za starych czasów, nie stanley pamietasz? f*ck faktycznie to Staś a nie Miszka :polew::polew: Ja muszę skończyć pić dziś już
Arturoo Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 z jakim miszka, musisz chyba sie udać do okulisty kolego na zdjęciu jestem ze stanleyem, zdjecie z niemiec za starych czasów, nie stanley pamietasz? f*ck faktycznie to Staś a nie Miszka :polew::polew: Ja muszę skończyć pić dziś już ja pitolę......nie mam pytań :grin::grin::grin::grin::grin::grin: zaraz będzie ,że Mario jest podobny do Miszki ....... i nie chodzi mi o upodobania :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi