akjam Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 A miałem mówić żebyś się nie odzywał.
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 A miałem mówić żebyś się nie odzywał. Oj tam
akjam Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 no to teraz dokladka cupry Już Ci mówiłem, że do niebieskiego jakoś mi nie leży ale może mi to przejdzie...
akjam Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Takie ale we filjatowym kolorze...
pajda Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Kupił lusterka z S4 no modzi , właśnie kiedys sie tu czaił na to na forum, lampy zrób
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 no to teraz dokladka cupry Już Ci mówiłem, że do niebieskiego jakoś mi nie leży ale może mi to przejdzie... niech ci ciulna VT ze srebrna dokladka i srebrnymi (juz slynnymi)"skrzydlami" jestem ciekawy jak by to wygladalo
stanley Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 no to teraz dokladka cupry Już Ci mówiłem, że do niebieskiego jakoś mi nie leży ale może mi to przejdzie... niech ci ciulna VT ze srebrna dokladka i srebrnymi (juz slynnymi)"skrzydlami" jestem ciekawy jak by to wygladalo lepsza by była w "kolorze" nadwozia
akjam Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Kupił lusterka z S4 no modzi , właśnie kiedys sie tu czaił na to na forum, lampy zrób Jakie lampy? no to teraz dokladka cupry Już Ci mówiłem, że do niebieskiego jakoś mi nie leży ale może mi to przejdzie... niech ci ciulna VT ze srebrna dokladka i srebrnymi (juz slynnymi)"skrzydlami" jestem ciekawy jak by to wygladalo Eeee no srebrne skrzydła? Tak jak w olrołdziie... ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- no to teraz dokladka cupry Już Ci mówiłem, że do niebieskiego jakoś mi nie leży ale może mi to przejdzie... niech ci ciulna VT ze srebrna dokladka i srebrnymi (juz slynnymi)"skrzydlami" jestem ciekawy jak by to wygladalo lepsza by była w "kolorze" nadwozia http://s6.ifotos.pl/img/893bc4f62_xehxhxp.jpg Oł jeeee!!!!!!!!!!!!!!! :banan: :polew: :nabijasie:
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 no to teraz dokladka cupry Już Ci mówiłem, że do niebieskiego jakoś mi nie leży ale może mi to przejdzie... niech ci ciulna VT ze srebrna dokladka i srebrnymi (juz slynnymi)"skrzydlami" jestem ciekawy jak by to wygladalo lepsza by była w "kolorze" nadwozia http://s6.ifotos.pl/img/893bc4f62_xehxhxp.jpg JEST MOC :kox::kox: :polew::polew: Akjam Vt mozesz zrobic nic cie to niekosztuje:wink: ciekawy jestem jak by to wlasnie wygladalo
akjam Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No może pomyślę nad tym choć VT już mamy...
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 stasiu zrob skrzydla na srebrny
stanley Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 pier**le,nie mam dzisiaj czasu to kupa roboty
pajda Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 akjam o ledy mi chodziło:decayed:
akjam Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 pier**le,nie mam dzisiaj czasu to kupa roboty akjam o ledy mi chodziło:decayed:Tak też myślałe. Leżą i czekaja na montaż ale może w przyszłym tygodniu się coś ogarnie.
stanley Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 wpadnij do ASO, jest nowy kierownik warsztatu i może da radę na fuchę
Rekomendowane odpowiedzi