A4 Mario Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mario czemu sprzedajesz widełorejestratorr ? niespelnil twoich wymagan?niewiem czy widziales ale pomoglem ci w licytacji hehe Dzieki ale za duzo ni elicytuj bo ja sobie sam pomagam ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- Sprzedaje bo chce tego Full HD a nie HD
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 za godzinkę powoli będę się zbierał, więc do zoba na spocie za tydz.PS. Kędzior te tajle są u mnie w domu ok odbiore u Basi
addassko Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 za godzinkę powoli będę się zbierał, więc do zoba na spocie za tydz.PS. Kędzior te tajle są u mnie w domu baw sie
A4 Mario Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kedzior z kim ty bedziesz chlał w ten weekend jak stanleya nie bedzie...:whistling:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kedzior z kim ty bedziesz chlał w ten weekend jak stanleya nie bedzie...:whistling: z Baska :banan: hehehe moze mnie ktos przygarnie hehee
addassko Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 :decayed: ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- a jaka ekipa z forum jedzie??
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 same leszcze Pucek, Gregor, Miron noi Stasiek
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 akjam wkoncu jedzie czy nie Akjam stwierdzil ze tam sa za male gorki i wogole niema warunkow do jazdy wiec niepojechal:decayed: mowi ze lepszy jest tor zjazdowy w Sosnowcu
A4 Mario Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kedzior z kim ty bedziesz chlał w ten weekend jak stanleya nie bedzie...:whistling: z Baska :banan: hehehe moze mnie ktos przygarnie hehee To fajna lajtowa impreska Wam sie szykuje ty Baśka i Ewelina :naughty:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kedzior z kim ty bedziesz chlał w ten weekend jak stanleya nie bedzie...:whistling: z Baska :banan: hehehe moze mnie ktos przygarnie hehee To fajna lajtowa impreska Wam sie szykuje ty Baśka i Ewelina :naughty: w sumie zadna nowosc :grin:
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Adaś ten mamlas sprzedał nam pękniętą lampę
addassko Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Adaś ten mamlas sprzedał nam pękniętą lampę no co Ty spokojnie w poniedzialek go odwiedze
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Adaś ten mamlas sprzedał nam pękniętą lampę no co Ty spokojnie w poniedzialek go odwiedze Będę w niedz w kato to podjadę
addassko Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Adaś ten mamlas sprzedał nam pękniętą lampę no co Ty spokojnie w poniedzialek go odwiedze Będę w niedz w kato to podjadę jasne zdzwonimy sie
Miszka82 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Adaś ten mamlas sprzedał nam pękniętą lampę no co Ty spokojnie w poniedzialek go odwiedze takie specjalisty i Was wydymali
Rekomendowane odpowiedzi