A4 Mario Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja też nie ... w taki mróz to palca nie wystawię z domu Co tam u narciarzy ???? Masz jakies info odnosnie pogody itd ???
Adrenalina Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja też nie ... w taki mróz to palca nie wystawię z domu Co tam u narciarzy ???? Masz jakies info odnosnie pogody itd ??? nie meldowali jaka pogoda pewnie wieczorem coś się dowiem
A4 Mario Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja też nie ... w taki mróz to palca nie wystawię z domu Co tam u narciarzy ???? Masz jakies info odnosnie pogody itd ??? nie meldowali jaka pogoda pewnie wieczorem coś się dowiem OK:wink:
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja też nie ... w taki mróz to palca nie wystawię z domu Co tam u narciarzy ???? Masz jakies info odnosnie pogody itd ??? nie meldowali jaka pogoda pewnie wieczorem coś się dowiem wczoraj pili grzane wino sniegu jest na h*je, wstaja codziennie o 8 i zaraz smigaja na trasy
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Siemka! Ale pograłem w piłeczkę halową. Nogi mi do doopy wchodzą.
Adrenalina Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja też nie ... w taki mróz to palca nie wystawię z domu Co tam u narciarzy ???? Masz jakies info odnosnie pogody itd ??? heh, nie musiałam czekać na wieczór, własnie mają chwilkę przerwy dzisiaj trochę chmur, ale ogólnie słoneczko i kilka stopni mrozu
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Siemka! Ale pograłem w piłeczkę halową. Nogi mi do doopy wchodzą. idz przymierz te fele hehehe i tak wiem ze jeszcze niema sniegu hehe i ze jeszcze czas
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Męska Rzecz 2012 - oficjalna strona plebiscytu Męska Rzecz TVN Turbo
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 dobra koniec tego dobrego czas na zakupy sie zbierach, ahh te babyyy
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 http://s15.postimage.org/5vaglmjk7/fishka_Przed_i_po_lubie_8141.jpg<br /><br /> :polew::polew:
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Siemka! Ale pograłem w piłeczkę halową. Nogi mi do doopy wchodzą. idz przymierz te fele hehehe i tak wiem ze jeszcze niema sniegu hehe i ze jeszcze czas Nie mam czasu. Wróciłem własnie z siłki. Jutro postaram się to zrobić. Teraz to już mnie wszystko napierda...
ucho.77 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 dziewczyny lecą na dobre fury <br /><br /> ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- pajda idziesz na basen
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 a dla dzieciakow zabawki a dla mnie gre na ps3 hehe
Rekomendowane odpowiedzi