Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie: aż tak źle
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja się na tym nieznam ale też mi się to niespodobało
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie: Jak samemu nie zrobisz dobrze to nikt za Ciebie lepiej nie zrobi
OKO Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie: wyglądało to jak uszkodzone łożysko na alternatorze
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 na alternatorze? tam latało całe koło/napinacz od tłoków jak dobrze widziałem i przycinał się kolejny
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie: Jak samemu nie zrobisz dobrze to nikt za Ciebie lepiej nie zrobi nom ta tylko trza wiedzieć co i jak i jeszcze mieć warunki
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Keżor mam rację? bo pewnie już tam zaglądałeś?
OKO Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 To biorę wtryski od Keżora :gwizdanie: Nie no przecież mu składali silnik na nowych częściach więc coś nie chcę mi się w to wierzyć ja mu wczoraj pod maskę zaglądałem i widziałem co się tam działo... w ryj dał bym temu mechanikowi a nie silnik składać :gwizdanie: Jak samemu nie zrobisz dobrze to nikt za Ciebie lepiej nie zrobi nom ta tylko trza wiedzieć co i jak i jeszcze mieć warunki Nawet nie wiecie jak bym się cieszł jeżeli moj silnik by nie miał przedemną tajemnic :kox: [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 15:47_________________________________________________Keżor się nie odzywa to jest chyba źle
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Chyba piszę długiego posta bo już jakąś chwilę tu siedzi :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Chyba piszę długiego posta bo już jakąś chwilę tu siedzi :gwizdanie: no sam jestem ciekaw
OKO Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 I tu pytanie gdzie jest prezes Tu go nie ma :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ta pewnie przegląda zaległe wypociny(spam) hehe
keżor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 diagnoza . tym razem auto jest naprawiane w najlepszych warunkach , tzn u mnie w garażu na kole napędzającym paski są 4 śrubki , po 3 ślad zaniknął , a w czwartej ucieło łeb także koło sie nie miało jak kręcić , dziś zakładam 4 nowe śrubki i będzie malina , oczywiście na gwarancji a felgi chce sprzedać , tak jak zgadł KędziorSan , mam okazje wychaczyć zajo fele w zajo cenie w zajo kolorze to jest ktoś chętny ?? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 15:50_________________________________________________napisano 7 wiadomości , a potem 3 dajcie coś napisać :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 czyli dobrze widziałem cieszę się że obyło się bez większych komplikacji i nie pozwoliłem Ci tak jeździć
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 No to luz że nic poważnego. Ja jestem chętny ale na te zajo fajny wzór i zajofajny kolor
Rekomendowane odpowiedzi