Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: Kokaina - Klopsztanga.eu - P?dź na plac! dobre w h*j :polew::polew::polew::polew::polew::polew: noo...rozpupiło mi system jak to 1 raz looknąłem:polew:---------- Post dopisany at 01:20 ---------- Poprzedni post napisany at 01:18 ---------- ale to raczej licencjat lub mgr..... licencjata pisala 6miesiecy temu wiec napewno mnie nie klamie to Cię nieźle w ciula robi... robisz licencjata lub inż - to 3- 3,5 roku do tego uzupełniające mgr to plus 1,5 roku... a kaj tma doktor.... co za dekiel:facepalm: niepodlapales tematu widze :grin: albo napisala to Baska to pisz z sensem.. bo potem myślę, gdzie byłem, co robiłem "bo potem myślę" ...hmm..."gdzie byłem" ...w lodówce:decayed: "co robiłem" ...brałem browca:grin: hahaha
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą chyba predzej z moja
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 a poza tym Kędzior, daje Ci ultimatum: DO BT MASZ BYĆ RÓŻÓWY :kox:
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka curva... ja tego nie napisałem:polew:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą chyba predzej z moja nie ma do śmiechu, patrz wyżej
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 a poza tym Kędzior, daje Ci ultimatum: DO BT MASZ BYĆ RÓŻÓWY :kox:no... i choooj:decayed:
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka zawsze na spoko gościa wyglądał ...
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 a poza tym Kędzior, daje Ci ultimatum: DO BT MASZ BYĆ RÓŻÓWY :kox:a jak nie to co? mowilem ci zebys napisal ze mnie zgloszenie lepiej pochytaj zebysmy mieli razem pokoj
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą hmmmmm....
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą hmmmmm.... wiem co myślisz...
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą hmmmmm.... wiem co myślisz... tez mi sie to niepodoba
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą hmmmmm.... wiem co myślisz... tez mi sie to niepodoba no to jest nas trzech...tylko Stasiu coś nie ten tegez:whistling:
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja nie piję tak to już są te stany...Stasiu nie oszukuj się ...natury nie oszukasz:decayed:
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 qr** , co za nuta dobra jest, wpada w ucho
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty mnie nie łącz tylko z piwem oczywiscie, polacz go jeszcze z wódka i qr** z Tobą hmmmmm.... wiem co myślisz... tez mi sie to niepodoba
Rekomendowane odpowiedzi