Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie pitu pitu
Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie pitu pitu prawda w oczy kole co ci niedomaga ?
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie pitu pitu prawda w oczy kole co ci niedomaga ? cos z ukladem hamulcowym, dzisiaj mi sie kontrolka zaswiecila po odpaleniu auta ale po przejechaniu 100m zgasla i jest ok, ale wolalbym to sprawdzic czy cos nie wyskoczylo na kompie
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie pitu pitu prawda w oczy kole co ci niedomaga ? cos z ukladem hamulcowym, dzisiaj mi sie kontrolka zaswiecila po odpaleniu auta ale po przejechaniu 100m zgasla i jest ok, ale wolalbym to sprawdzic czy cos nie wyskoczylo na kompie zgasła, to czy msie przejmujesz....
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 jesli mozecie to wzialby ktos na jutro kompa, i sprawdzil mi autko, bo cos niebangla no k**wa nie wierzę normalnie stałeś się jednym z nich...tych co przyjeżdżają na spota jak tylko się coś w aucie jebie pitu pitu prawda w oczy kole co ci niedomaga ? cos z ukladem hamulcowym, dzisiaj mi sie kontrolka zaswiecila po odpaleniu auta ale po przejechaniu 100m zgasla i jest ok, ale wolalbym to sprawdzic czy cos nie wyskoczylo na kompie zgasła, to czy msie przejmujesz.... wole sobie sprawdzic uciekam do wyrka bajo
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Oferta - Audi A6 - AUDI A6 QUATTRO 2.7 BI TURBO UWAGA!!! AUTO SWIEZO PO WYMIANIE 2 TURBIN W MIELCU (POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJI BEZ LIMITU K Jak to jest z tylnymi lampami w A6? Kiedy mają biały klosz ze wstecznego ? Bo widzę, że w autach 2002r jest z tym różnie
Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Oferta - Audi A6 - AUDI A6 QUATTRO 2.7 BI TURBO* UWAGA!!! AUTO SWIEZO PO WYMIANIE 2 TURBIN W MIELCU (POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJI BEZ LIMITU K Jak to jest z tylnymi lampami w A6? Kiedy mają biały klosz ze wstecznego ? Bo widzę, że w autach 2002r jest z tym różnie to nie forum A6 takiego smoka szukasz ? junkersa byś montował ?
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Oferta - Audi A6 - AUDI A6 QUATTRO 2.7 BI TURBO* UWAGA!!! AUTO SWIEZO PO WYMIANIE 2 TURBIN W MIELCU (POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJI BEZ LIMITU K Jak to jest z tylnymi lampami w A6? Kiedy mają biały klosz ze wstecznego ? Bo widzę, że w autach 2002r jest z tym różnie to nie forum A6 takiego smoka szukasz ? junkersa byś montował ? rozważam zakup A6 C5. bo na C6 mnie nie stać... z resztą szkoda mi kasy na auto 2.5TDI odpada, 1.8T niedostępne, z resztą to żere prawie tyle co 2.7 BiT no i musi być Quattro. BTW Dzisiaj robiłem jazdę próbną C6 3.0 tdi- jednak q robi fciul różnicy :kox:
ucho.77 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Oferta - Audi A6 - AUDI A6 QUATTRO 2.7 BI TURBO* UWAGA!!! AUTO SWIEZO PO WYMIANIE 2 TURBIN W MIELCU (POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJI BEZ LIMITU K Jak to jest z tylnymi lampami w A6? Kiedy mają biały klosz ze wstecznego ? Bo widzę, że w autach 2002r jest z tym różnie Stasiu w 02r był lift zmienili lampy tył, blende rejstracji na czarną i zderzak przód to masz przed liftem
Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 no C6 tyż mi się podoba ale jeszcze długo długo nie będzie mnie na nie stać ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Oferta - Audi A6 - AUDI A6 QUATTRO 2.7 BI TURBO* UWAGA!!! AUTO SWIEZO PO WYMIANIE 2 TURBIN W MIELCU (POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJI BEZ LIMITU K Jak to jest z tylnymi lampami w A6? Kiedy mają biały klosz ze wstecznego ? Bo widzę, że w autach 2002r jest z tym różnie Stasiu w 02r był lift zmienili lampy tył, blende rejstracji na czarną i zderzak przód to masz przed liftem proszę jaki spec ps Ucho jedziesz ze mną jutro ?
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Oferta - Audi A6 - AUDI A6 QUATTRO 2.7 BI TURBO* UWAGA!!! AUTO SWIEZO PO WYMIANIE 2 TURBIN W MIELCU (POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJI BEZ LIMITU K Jak to jest z tylnymi lampami w A6? Kiedy mają biały klosz ze wstecznego ? Bo widzę, że w autach 2002r jest z tym różnie Stasiu w 02r był lift zmienili lampy tył, blende rejstracji na czarną i zderzak przód to masz przed liftem to pier*dole
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Stan gazowałbyś żyda ? pewne rzeczy się pokomplikowały więc raczej odpuszczę teraz zmianę auta. A czy bym gazował... musiałbym to przekalkulować te silniki chyba nieźle znoszą gaz
ucho.77 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Stasiu jeszcze lusterko prawe dali duże tak to wygląda <br /><br /> <br /><br /> ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- lepszych na kompie nie mam ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- Miszka jezeli bede to sie pisze, ale jutro moge jechac w trase
Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Stan gazowałbyś żyda ? pewne rzeczy się pokomplikowały więc raczej odpuszczę teraz zmianę auta. A czy bym gazował... musiałbym to przekalkulować te silniki chyba nieźle znoszą gaz zależy ile będziesz jeździł ale montaż do 2.7 to pewnie koło 5k ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- jak nie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi