Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 na czym ? Sado Maso Śląsk Mysłowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 na czym ? Sado Maso Śląsk Mysłowice a coś się tam dzisiaj dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 na czym ? Sado Maso Śląsk Mysłowice a coś się tam dzisiaj dzieje ? no nie wiem miałem przciek ps Stan zrób na tacierzyńskim podwieszenie pierwszego posta pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 zrobię, tylko ogarniemy Ale i zrobię psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 zrobię, tylko ogarniemy Ale i zrobię psyt popanowalem dzis lancuchy i coneco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 kto jest na liście do BT, a jeszcze nie zapłacił, niech nie leci w c**ja tylko wysyła zaliczkę.... ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- czyli co, zamknąć wątek ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 co jest sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no juz prawie za nami 0,7 finki poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no juz prawie za nami 0,7 finki poszło na łeb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 nie no co ty , pełna kulturka ja nie jestem taki pijaczyna jak ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 nie no co ty , pełna kulturka ja nie jestem taki pijaczyna jak ty! jeszcze Ci to przypomnę ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 23:57 ---------- umarł w butach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 nie no co ty , pełna kulturka ja nie jestem taki pijaczyna jak ty! jeszcze Ci to przypomnę ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 23:57 ---------- umarł w butach ? chyba ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no juz prawie za nami 0,7 finki poszło ledwo goście pojechali a ty już tu sprzątać miałeś ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- Stasiu pełna kultura zaczynamy ćwiczyć przed BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 nie no co ty , pełna kulturka ja nie jestem taki pijaczyna jak ty! jeszcze Ci to przypomnę ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 23:57 ---------- umarł w butach ? chyba ty o mnie się nie martw ---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ---------- no juz prawie za nami 0,7 finki poszło ledwo goście pojechali a ty już tu sprzątać miałeś ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- Stasiu pełna kultura zaczynamy ćwiczyć przed BT mam nadzieję, że tylko piliście - bez modzenia i gadania o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no juz prawie za nami 0,7 finki poszło ledwo goście pojechali a ty już tu sprzątać miałeś ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- Stasiu pełna kultura zaczynamy ćwiczyć przed BT wszystko opanowane, nic sie nie boj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi