ucho.77 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 cały spam na jednej stronie ---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ---------- co się tu dzieje wszyscy dziś walą ---------- Post dopisany at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków ty tu nie zdradzaj wszystkiego, co kto z kim szpiega mam za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 cały spam na jednej stronie---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ---------- co się tu dzieje wszyscy dziś walą co sie dziwisz - dziwisz forum A- AA klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 psssssssyt wOda mineralna ---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- niezła szajba http://img811.imageshack.us/img811/8568/52972810152542722965571.jpg czyli coś tam modził jednak będziesz ????? żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej tylko dlatego czasem wpadam cały spam na jednej stronie---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ---------- co się tu dzieje wszyscy dziś walą wróżka ,czy jak ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często a to ona ma Basia na imię, a to widzis tego to mi nie mówiłeś - przynajmniej imienia nie pomylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często co też człowiek nie zrobi by się w fajny sposób pogodzić :decayed::decayed::decayed::decayed:.....widzę ,ze sobie wziąłeś do serca moje metody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często a to ona ma Basia na imię, a to widzis tego to mi nie mówiłeś - przynajmniej imienia nie pomylisz imion nie mlyę nigdy a Ty skup się na swojej bejbe, a nie na technicznym siedzisz... zawsze możesz na śpiocha ---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często co też człowiek nie zrobi by się w fajny sposób pogodzić :decayed::decayed::decayed::decayed:.....widzę ,ze sobie wziąłeś do serca moje metody ja wiem.. ale przebierać się za Nepoleona nie mam zamiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 :polew::polew::polew: ......no tak jesteś zbyt wysoki by było porównywalnie :grin: ---------- Post dopisany at 00:59 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ---------- ja się tym nie przejmuję ...................:whistling:tyle z siebie mogę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 :polew::polew::polew: ......no tak jesteś zbyt wysoki by było porównywalnie :grin: no raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często a to ona ma Basia na imię, a to widzis tego to mi nie mówiłeś - przynajmniej imienia nie pomylisz imion nie mlyę nigdy a Ty skup się na swojej bejbe, a nie na technicznym siedzisz... zawsze możesz na śpiocha pytanie tylko której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 żadnej motoryzacji takie tematy na wtorek zostały przecież we wtorek gadamy tylko o d*pach i piłce nożnej ciekawe jak tam ta twoja małolata blondi, ostatnio mało z tobą przyjeżdża czyżby kłótnia kochanków Basia ma się dobrze, choć małolatą już nie jest a kłócimy się często a to ona ma Basia na imię, a to widzis tego to mi nie mówiłeś - przynajmniej imienia nie pomylisz imion nie mlyę nigdy a Ty skup się na swojej bejbe, a nie na technicznym siedzisz... zawsze możesz na śpiocha pytanie tylko której o to się nie martw Przez całe zycie jestem tylko z jedną Kobietą a to już 14lat ---------- Post dopisany at 01:15 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Siemanko w ten piękny, śnieżny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no siemanko siemanko ---------- Post dopisany at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Stan GRATKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc83 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zmykam do Ustronia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zmykam do Ustronia i co się chwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi