Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 muhaha pierdolnąaes taką czcionke, ze ja zaraz zjade na Zator, ale płucny coś kolor nie wskoczył miał być czerwony btw zawsze możemy skoczyć na moim kole
pajda Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 miszka dostaniesz cały kufer narzędzi i możesz se nawet rzucic monetą czy wybierasz nasadke czy krzyżaka u mnie jest raczej krzyżak bo świeciłem latarką i widziałem krzyż, chcę ten klucz co Ty odkręcasz... top że Pajda ma bitego S LAJNA i wyszło to po dwóch latach nie moja sprawa lepiej kupić bitego s line niż gołe "bezwypadkowe" - i tak Ty sie spuszczasz na S-LINE-a
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 miszka dostaniesz cały kufer narzędzi i możesz se nawet rzucic monetą czy wybierasz nasadke czy krzyżaka u mnie jest raczej krzyżak bo świeciłem latarką i widziałem krzyż, chcę ten klucz co Ty odkręcasz... top że Pajda ma bitego S LAJNA i wyszło to po dwóch latach nie moja sprawa lepiej kupić bitego s line niż gołe "bezwypadkowe" - i tak Ty sie spuszczasz na S-LINE-a Jaki napinacz
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 ja wczoraj doj**ałem pół litry sam i mam dosyć zszamam obiad i idę rezać do garażu
Rekomendowane odpowiedzi