Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Założyciel AmberGold, Pan MArcin P. a ja to przegapiłem ale z pierdla był wywiad czy jeszcze jak nie siedział ?
akjam Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Z nim nie było wywiadu tylko o tym jak uciekał przed wymiarem sprawiedliwości i np. ukrywał się w jakimś zakonie czy cuś, no i że był/jest gejem...
stanley Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- Z nim nie było wywiadu tylko o tym jak uciekał przed wymiarem sprawiedliwości i np. ukrywał się w jakimś zakonie czy cuś, no i że był/jest gejem...
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Z nim nie było wywiadu tylko o tym jak uciekał przed wymiarem sprawiedliwości i np. ukrywał się w jakimś zakonie czy cuś, no i że był/jest gejem... to faktycznie mój ziomek
pajda Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 no i c**j telewizor moge wy***rdolic przez balkon moja drużyna odpadła j**any sedzia - turas!!! Wyeb ten TV i nie oglądaj LM. I nie jedz już nigdy kebaba u turasa! przyszło mi powiadomienie na pracuj.pl Praca Regional Sales Representative , śląskie - oferta pracy (2832773) Apilkuj. Jedynie co turasą wychodzi to kebab i nic poza tym ! niech ten sedzia się weźmnie za robienie kebaba a nie za sedziowanie !
akjam Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Z nim nie było wywiadu tylko o tym jak uciekał przed wymiarem sprawiedliwości i np. ukrywał się w jakimś zakonie czy cuś, no i że był/jest gejem... to faktycznie mój ziomek :decayed: no i c**j telewizor moge wy***rdolic przez balkon moja drużyna odpadła j**any sedzia - turas!!! Wyeb ten TV i nie oglądaj LM. I nie jedz już nigdy kebaba u turasa! przyszło mi powiadomienie na pracuj.pl Praca Regional Sales Representative , śląskie - oferta pracy (2832773) Apilkuj. Jedynie co turasą wychodzi to kebab i nic poza tym ! niech ten sedzia się weźmnie za robienie kebaba a nie za sedziowanie ! turasom... Znam takich turasów, że i kebab mają niedobry! Nieroby i "potrafią" tylko handlować wozami w DE.
stanley Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554968_448345378569050_1447472161_n.jpg :slina: jakby to powiedzieć.... miałem ją ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- PS. Od piątku w Silesii będą stały samochody od nas: - A6 Allroad - RS4 - S5 - R8 :kox:
Rekomendowane odpowiedzi